Лечков бута сина си към Етър

Виолетовите прибират още няколко играчи от разпадащия се Сливен

Лечков бута сина си към Етър
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков ще опита да пробута сина си в Етър. Това се случва малко след като бившият национал спря да дава пари за Сливен и пожела изваждането му от Б група. При това положение момчето му Лъчезар вече е без отбор, тъй като защитаваше екипа именно на войводите, които записаха редица загуби през първия полусезон. Сега обаче Лечков ще пробва да уреди наследника си в Етър, който се премести да играе в града под Сините камъни. Виолетовите използват хотела на бившия кмет, както и базата на стадион "Хаджи Димитър".
 
През зимната пауза В Етър бяха събрани играчи от всевъзможни държави. Селекцията на Сердар Даят обаче стартира изненадващо - с победа 2:1 над Монтана. Въпреки събрания голям брой футболисти турският наставник смятал да продължи с привличането на нови. Лечков вече предложил сина си Лъчезар на болярите. Желанието на Даят е да прибере освен него и още няколко момчета от разпадащия се отбор на Сливен.
 
Първоначално те ще преминат пробен период, след което може да им бъдат предложени постоянни договори.
 

19-годишният син на Лечков играе в халфовата линия. Той дебютира в професионалния футбол с екипа на Сливен, когато беше едва на 17. На него мястото в Етър ще му бъде гарантирано. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки