“Берое” 2000 замина за Португалия

Децата на "Берое", родени през 2000 година, заминаха за Сетубал (Португалия) за участие в турнира за Купа "Витория", организиран от едноименния тим. Надпреварата ще сепроведе от 29 до 31 март

“Берое” 2000 замина за Португалия
Децата на "Берое", родени през 2000 година, заминаха за Сетубал (Португалия) за участие в турнира за Купа "Витория", организиран от едноименния тим. Надпреварата ще сепроведе от 29 до 31 март. Тази сутрин в 10 часа група от 15 футболисти, треньорът Сидер Димитров и скаута в школата Коста Костов отпътуваха с автобус за Букурещ, от където със самолет ще се придвижат до Португалия.
 
Участие в турнира ще вземат осем отбора, разделени в две групи по четири състава. "Берое" е в група "А" с домакините от "Витория" (Сетубал), "Арудензе" (Аруда дош Виньош) и "Салватерензе" (Салватера де Магош). В другата група са съставите на "Униао Лейрия", "Пелезиньош" (Сетубал), "Комерсио Индустрия" (Сетубал) и "Фабрил" (Барейро).
 
Надпреварата ще се проведе  на два терена с естествена настилка с размери 60х40 метра, а футболните врати са с 5х2 метра. Всеки отбор  ще се състои от 6+1 състезатели, като треньорите могат да извършват хокейни смени. Всяка среща е с продължителност от две полувремена по 20 минути. Победителите в двете групи ще играят финал, заелите второ място ще спорят за 3-4 място и т.н. Срещите ще се проведат на спортния комплекс Вале да Роса (Розова долина).
Първият мач на "Берое" е на 29 март от 9:30 ч (португалско време) срещу домакина "Витория". Същият ден от 16:30 часа възпитаниците на Сидер Димитров излизат срещу "Арудензе". На следващия ден от 10 часа е последната среща в групата срещу "Салватерензе". В последния ден на турнира на 31 март са финалните срещи за 7-8 място, 5-6 място, 3-4 място и спорът за титлата.
 
Патрон на турнира е  бившият футболист на "Витория" (Сетубал) и екснационал на Кабо Верде - Сандро Мендеш. Той е роден на 4 февруари 1977 година в Пинал Ново (Португалия). Като юноша играе за "Пелезиньош" и "Витория" (Сетубал). След два полусезона в португалската Първа дивизия преминава в Испания, където последователно защитава цветовете на "Еркулес", "Виляреал" и "Саламанка". От 2000 до 2005 година играе за "Витория" (Сетубал), след което преминава в "Порто". Без да запише официален мач за португалския гранд е даден под наем на турския "Манисаспор". След края на наема става ненужен на "Порто" и отново се връща в Сетубал. През сезон 2010/2011 играе в испанския "Сеута", а в последния си сезон като футболист защитава цветовете на "Навал". След края на кариерата си започва работа в школата на "Витория".
 
На 30 март от 16:00 часа (местно време) всички участници в турнира  ще имат възможността да изгледат срещата  от XXIV кръг на португалската Суперлига между "Витория"  и "Маритимо".
 
Групата за Купа "Витория" 2013:

вратари: Ростислав Златков, Ивайло Данев;

защитници: Стелиян Тенев, Димитър Колев, Валентин Иванов, Пламен Иванов;

полузащитници: Златомир Матев, Калоян Петров, Стоян Иванов, Божидар Димитров, Мирослав Едрев, Денислав Станчев;

нападатели: Марчо Костадинов, Мануел Иванов, Мартин Маринов;
старши-треньор: Сидер Димитров;
водач: Коста Костов.
Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки