Досегашният помощник-треньор на Спартак (Пл) получи предложение да се завърне в ДЮШ на клуба

След като вече няма за заема поста помощник-треньор на мъжкия отбор на Спартак (Пл), Николай Боянов е получил предложение от ръководството да продължи работата си в ДЮШ на клуба, съобщи пресаташето Тони Вашков пред сайта на привържениците на тима.

Досегашният помощник-треньор на Спартак (Пл) получи предложение да се завърне в ДЮШ на клуба

След като вече няма за заема поста помощник-треньор на мъжкия отбор на Спартак (Пл), Николай Боянов е получил предложение от ръководството да продължи работата си в ДЮШ на клуба, съобщи пресаташето Тони Вашков пред сайта на привържениците на тима. 

През миналия сезон Боянов наследи за няколко месеца напусналия Бойко Цветков на поста треньор на юношите младша възраст на Спартак и доказа, че може да работи успешно с подрастващи. По-късно отборът беше поверен на Илия Войнов, а Боянов продължи да само в мъжкия отбор.

Вчера Николай Боянов и Хари Казаков бяха освободени от треньорския щаб на Спартак. Новият наставник на "синьо-белите" Стефан Колев ще разчита на кондиционния специалист Антон Иванов и на бившия нападател на Спартак от 70-те Славчо Стоилов да му помагат по пътя за връщането на отбора в "А" група.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки