Сензациите в пресата: Карачанаков изгонен от националния

ЦСКА готви бартер за Маркиньос, Локо Сф маха Бибишков заради Базея

Сензациите в пресата: Карачанаков изгонен от националния
Сензациите в родната спортна преса на 15 ноември 2013 г.
 
„Тема Спорт”: Изгониха Карачнаков
 
Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански освободи изненадващо Антон Карачанаков от групата за мача с Дания днес. Според информация на „Тема Спорт" крилото на ЦСКА е поискало Мадански да му гарантира титулярно място в срещата с червения динамит. В противен случай Карачанаков предпочитал да се прибере на „Армията", защото Стойчо Младенов можел да го пусне в дербито с Левски. Доцентът в НСА вдигнал ръце от капризите на футболиста и го освободил. Вчера следобед Карачанаков тренира с ЦСКА.
 
Както е известно, първоначално червените отказаха да пуснат националите си при младежите и юношите. Впоследствие те задържаха Чочев, но пуснаха Карачанаков. Той обаче е показал липса на мотивация да играе за България и логично е бил отстранен.
 
„Меридиан Мач”: Гонят ЦСКА от националния
 
Единственият играч на ЦСКА в младежкия тим Антон Карачанаков бе освободен вчера от отбора и върнат на „армейците". Източник от щаба на ЦСКА обясни пред „Меридиан Мач", че този ход е демонстрация срещу решението на „червените" да не пуснат най-стойностния си играч Ивайло Чочев. Очаква се занапред в националните отбори да започнат рестриктивни мерки срещу „армейците". Карачанаков не попада в плановете на треньора Стойчо Младенов и няма да бъде титуляр в мача с Левски за купата утре.

 
„7 дни спорт”: ЦСКА готви бартер за Маркиньос
 
Собственикът на Локомотив Сф Николай Гигов планира да предложи нов договор на Маркиньос в края на месеца. Оръжейният бос е изключително доволен от формата на бразилеца и не желае при никакви обстоятелства да го изпусне без пари. Както е известно, настоящият контракт на Маркиньос изтича през лятото на следващата година, а още през януари кариоката има право да преговоря с други клубове. До момента бившият играч на ЦСКА има 10 попадения с червено-черния екип и дели първото място в голмайсторската листа. Бразилецът неведнъж е споделял, че се чувства добре на стадиона в Надежда, но неговото желание е рано или късно да се завърне при армейците, с чийто екип стигна до националния отбор на България.
 
Интересът на ЦСКА към Маркиньос датира от началото на годината, а в последните седмици треньорът Стойчо Младенов непрекъснато врънка собствениците на отбора да го привлекат. Заради финансовата криза на Армията обаче червените не могат да си позволят да платят трансферна сума на Локомотив Сф. Затова през зимната пауза от ЦСКА ще предложи няколко от ненужните си играчи на Гигов, за да се раздели с Маркиньос.
 
„7 дни спорт”: Гонят Бибишков заради Базея
 
Треньорският щаб на Локомотив Сф е изключително доволен от привличането на нападателя Седрик Базея. Наставникът Стефан Генов в последните дни не спира да се жалва, че таранът не е дошъл по-рано в отбора. Според него Базея притежава много добри качества и тепърва ще разкрива потенциала си. Заради него пък през зимната пауза Локомотив Сф почти сигурно ще се раздели с Крум Бибишков, който в последно време трудно намира място в титулярния състав.
 

    

Шеф на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа

Европейско поведение от "червените"

Орманджиев: ЦСКА има подсигурен бюджет за години

„Има пари за стадион, за школа, за първия и за втория отбор“

Сензационна новина за ЦСКА

Емблемата има нов собственик

Георги Минчев за ЦСКА: Скоро ще е ясно

Таранът говори на прибиране от Букурещ

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки