Младенов е в топ 4 на "червените" треньори в дербито

Стойчо Младенов е в Топ 4 на най-успешните треньори, които са водили ЦСКА във вечното дерби във всички турнири. Там той се изкачи след последния убедителен успех, който записа преди месец

Младенов е в топ 4 на "червените" треньори в дербито
Стойчо Младенов е в Топ 4 на най-успешните треньори, които са водили ЦСКА във вечното дерби във всички турнири. Там той се изкачи след последния убедителен успех, който записа преди месец. Тогава „сините" бяха разгромени с 3:0. Това бе четвърти триумф за Екзекутора над вечния съперник от общо 10 мача, и втори с резултат 3:0. Три равенства и три поражения допълват статистиката му в най-големия мач на България.
 
Пред специалиста от село Плоски са само светила като Стоян Орманджиев и Димитър Пенев, както и Стоян Йорданов. Бившият вратар на „армейците" обаче е водил тима само в един мач срещу Левски, който спечели с 1:0 (през 2002 година). Това му дава 100%-ов актив, който по всичко изглежда ще му остане завинаги. Едва ли обаче можем да обявим за номер 1 треньор, който има само едно дерби.
 
Стойчо Младенов има точно 50% успеваемост срещу „сините" и е взел половината от възможните точки -15 от 30 (ако приемем, че такива се дават и в турнирните мачове). Процентът на Димитър Пенев е 57,14, а на покойният Стоян Орманджиев - 66,67%. Поне тях двамата Младенов може да надмине, ако продължава с успехите си.
 

До момента обаче той няма такива срещу Левски в турнира за Купата на България. Точно мачовете за този трофей развалят баланса на Стойчо. През 2003 година той загуби с „червените" от Левски на полуфиналите. ЦСКА дори не отбеляза гол в тези мачове и падна от Левски с 0:1 на „Армията". Реваншът на „Герена" пък завърши без голове. 

Шеф на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа

Европейско поведение от "червените"

Орманджиев: ЦСКА има подсигурен бюджет за години

„Има пари за стадион, за школа, за първия и за втория отбор“

Сензационна новина за ЦСКА

Емблемата има нов собственик

Георги Минчев за ЦСКА: Скоро ще е ясно

Таранът говори на прибиране от Букурещ

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки