Орела: Аз не виждам бъдеще за този клуб, не съм сигурен дали ще напусна

"Нямам право да се сърдя на футболистите", допълни треньорът на Нефтохимик

Орела: Аз не виждам бъдеще за този клуб, не съм сигурен дали ще напусна
Старши треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов не е оптимист за бъдещето на клуба след разгромната загуба с 1:6 от Левски днес. Той обаче призна, че не се сърди на играчите, а добави, че те са надскочили себе си като са завършили есенния дял на шампионата
 
„Нямам право да им се сърдя на футболистите. Това бе последен мач и всеки от тях има надежда за трансфер в друг отбор. При нас ситуацията е такава, че не се знае какво ще става. Все пак обаче, трябваше да покажем характер и воля, за да не заличаваме всичко хубаво, което постигнахме до момента”, обяви той след края на мача пред камерите на Нюз 7.
 
„Още не съм на 100% сигурен дали ще напусна, но в крайна сметка при нас не се вижда някакъв изход. Имам среща с ръководството, за да обсъдим ситуацията. Ако има лъч надежда, аз съм готов да остана, но в тази обстановка е безсмислено да се работи. Смятам, че откакто поех отбора, в повечето мачове бяхме на едно добро ниво", продължи специалистът
 
 
"Няма какво да го коментирам мача, надиграха ни тотално. Момчетата имат морал, воля и характер, в тези условия те изкараха до края. Аз не знам да има бъдеще този клуб, ако ще е такова съществуването, няма смисъл. Дано се случи нещо положително с този отбор, има футболисти, които могат да играят във всеки един отбор в "А" група. Не мога да се сърдя на момчетата, в тези условия те дори надскочиха себе си", каза още Орела. 
 
"Откатко съм аз начело няма нито един мач, където не сме играли на 100%. Преди какво е било не мога да отговарям. Аз откакто съм в този отбор, той си е във фалит, футболистите не са получавали нищо 2 месеца и въпреки това играят", завърши Атанас Атанасов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки