Сензациите в пресата: ЦСКА се пробва за Андрей Гълъбинов, звезда от Испания оставя на мира Гари в Левски

Литекс отмъква желан от ЦСКА, "сините" договориха Веселин Марчев, Локо (Пловдив) продава Н'Дайе

Сензациите в пресата: ЦСКА се пробва за Андрей Гълъбинов, звезда от Испания оставя на мира Гари в Левски
ЦСКА се пробва за Андрей Гълъбинов, съобщава "24 часа"
 
Отборът на ЦСКА има намерение да се пробва за нападателя на втородивизионния италиански Авелино Андрей Гълъбинов. От началото на сезона в Серия Б той не спира да бележи и се превърна в истински хит. Червените вече са установили контакт с юношата си, който обаче има перфектен договор с италианците. 24-годишният нападател е внук на легендарния вратар Йордан Филипов.
 


Звезда от Испания оставя на мира Гари в Левски, разкрива "Меридиан мач"
 
Шампионът Лудогорец е близо до договор с футболист, играл с успех в испанската Примера дивисион. Набелязаният играч е добър и на двата фланга, може да се изявява и на позицията зад централния нападател, което го превръща в подходяща алтернатива на Родригес. Допълнителен плюс е известността му, което ще накара футболна Европа отново да заговори за тима от Разград. В случай не неуспех, в Лудогорец имат резервен вариант с перспективен португалец, чиято цена е близка до определените за селекция 2 млн. лева. 
 
До трансфер на Родригес от Левски в Разград не се стигна заради негативната реакция на "сините" фенове.
 


Литекс отмъква желан от ЦСКА, гърми "Тема спорт"
 
Литекс може да отмъкне желан от ЦСКА футболист, разбра "Тема Спорт". Става въпрос за 26-годишния египе­тски халф Ислам Ауад. Преди месец самият футболист призна, че идва в България, за да подпише с червените. По­добна информация обаче така и не бе призната от клуба и изглежда, че възможността за трансфер на чужденеца е про­паднала.
 
Преди няколко дни от ръко­водството на Литекс обаче са влезли в контакт с Ауад и са му отправили предложе­ние, твърдят медиите в Се­верна Африка. Самият Ислам все още се колебае дали да продължи кариерата си в Еги­пет, или да заиграе в Бълга­рия. Халфът е собственост на елитния Замалек, като от 2012 г. насам има 8 мача. Пре­ди това е играл в ЕНППИ (56/5) от 2007 г., включител­но и под ръководството на Стойчо Младенов. Пред местните издания Ауад е признал, че очаква предложе­ние от своя отбор за нов договор, но такова до този мо­мент не е постъпило.
 
Същевременно друг египе­тски футболист, желан от червените, обяви, че има оферта от клуба. Става въпрос за офанзивния халф Моха­мед Шаабан. Той е играч на ЕНППИ, но вероятно ще на­пусне тима. Интерес към него проявява местният гранд Ал Ахли Кайро. Полузащитникът обаче е заявил пред yallakora.com, че конкретна оферта към него има един­ствено от страна на ЦСКА и в момента я обмисля. Офанзивният халф играе за ЕНППИ от 2010 г., като е записал 55 мача и 2 гола. Преди това е футбо­лист на Петроджет от 2008 до 2010 г., като има 38 учас­тия и също 2 попадения. Ша­абан е на 29 години. 
 


Левски договаря Веселин Марчев без пари, твърди "Тема спорт"
 
Левски почти сигурно ще привлече нападателя на Пи­рин Гоце Делчев Веселин Марчев, разбра "Тема Спорт". Изявите на 23-годишния фут­болист са били наблюдавани на няколко пъти през година­та от скаути на сините. А Марчев направи добър сезон за неврокопчани. Той взе участие в 22 от 23-те срещи на Пирин в А група. В тях от­беляза 4 гола и направи една асистенция. Той е и най-ре­зултатният футболист на зелено-белите. След него ос­тават Костадин Башов, Бо­рислав Хазуров, Петър Лаза­ров и Димитър Пиргов, кои­то имат по два точни изстрела на сметката си.
 
В момента бъдещето на клуба от Гоце Делчев е под въпрос. Зелено-белите из­питват сериозни финансови затруднения. Треньорът Кос­тадин Ангелов вече обяви, че няма да води състава след Нова година. А почти сигур­но всички играчи ще се разбя­гат. Причината е, че имат да получават по няколко ме­сечни възнаграждения. Така Марчев ще излезе без пари на сините, тъй като без проб­лем ще може да скъса догово­ра си с Пирин.
 
Веселин Марчев е роден на 7 февруари 1990 година, ви­сок е 176 сантиметра. В ка­риерата си е носил екипите на Локомотив Пловдив, Сеп­тември Симитли, Сливен, Брестник и Черно море. Той обича да играе на левия фланг на атаката. На "Гере­на" го гласят за заместник на Гари Родригес, който може да бъде продаден. Холан­децът в момента е почти без алтернатива по лявото крило на сините. Илиян Йор­данов е твърда пейка. Той взе участие в едва 9 мача в А група през есента, но само в един от тях бе титуляр.
Мирослав Иванов, който съ­що може да действа на кри­лото, пък не е сред любимци­те на треньора Антони Здравков. 
 
Локо (Пловдив) продава Н'Дайе в Китай, пише "Стандарт"
 
500 000 долара очаква благодетелят на Локомотив (Пловдив) Коко Динев от трансфер на Аласан Н'Дайе. 
 
Офертата е от китайски клуб и се очаква да бъде приета. Треньорът на "черно-белите" Александър Станков е използвал връзките си в най-многолюдната държава в света, където пожъна големи успехи, за да уреди продажбата на полузащитника. 
 
23-годишният сенегалец се превърна в един от любимците на "Лаута", след като вкара няколко гола през есента.
 
 
 
 

 

Шеф на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа

Европейско поведение от "червените"

Орманджиев: ЦСКА има подсигурен бюджет за години

„Има пари за стадион, за школа, за първия и за втория отбор“

Сензационна новина за ЦСКА

Емблемата има нов собственик

Георги Минчев за ЦСКА: Скоро ще е ясно

Таранът говори на прибиране от Букурещ

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки