„Сините” фенове стартираха кампания за набиране на средства

„Левски пак ще бъде първи”, пишат от „Фонд Сектор Б“

„Сините” фенове стартираха кампания за набиране на средства

Феновете от „Фонд Сектор Б“ обявиха кампания за подпомагането на Левски. Ето цялото съобщение на „сините” привърженици, без редакторска намеса на Novsport.com:

"Времената са тежки, много тежки. Те идват, за да ни поставят на изпитания. За да дадат оценка и да отсъдят пред историята колко струваме ние и колко струва любовта и предаността ни. Ще оставим ли "Левски", когато е най-трудно? Никога! След малко повече от 100 дни "Левски" става на точно 100 години. Преминали сме и през забрани и страх, и през омраза и прах, и през слава и поклони, и през срам да сме с пагони, и през трупове и кърви... "Левски" пак ще бъде първи!

Каквото и да стане и каквото и да ни струва, ние ще посрещнем 24 май 2014г. с достойнството, което повелява и задължава "синята" история и традиция. В тази група има почти 21 000 човека. Хора, които може би ни вярват. Ако точно в този момент всеки един от нас, или дори половината, хване телефона си и изпрати SMS с текст DMS LEVSKI на номер 17 777, днес ще бъде един ден с повече бъдеще за "Левски" София и неговата публика!

На 24 май - събота, ще изпълним центъра на София и ще пеем за това, което обичаме и в което вярваме! Ще горим факлите и ще веем знамената във възхвала и почит на това, което ни е носило неподражаеми емоции през годините. За това, което ни е събрало с приятели до живот. За това, с което обгръщаме децата си, когато се родят - синият шал с буквата "Л".

Със селекция или без, с тенекиена купа или без, с треньор или без, с президент или без, в "Левски" важно е само любовта и верността на привържениците... Ако тях ги има, "Левски" ще го има вечно! А "Левски" ще го има вечно!

Изпратете DMS LEVSKI на 17 777 и ни помогнете пламъкът на "синята" идея никога да не угасне! Споделете това съобщение и изпратете вашия SMS. Днес е Богоявление и се случват чудеса... Че "Левски" име свято е, помнете вий това...

"Времето за помагане е сега, закъснелите не ще бъдат наши приятели", В.Лъвский

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки