Сензациите в пресата днес: Томов върща парите, ако не събере 4,5 млн. лв

И още: Румънци пак по петите на Хамза, Дори и Куртян, Рома пак поиска Славчев

Сензациите в пресата днес: Томов върща парите, ако не събере 4,5 млн. лв
Сензациите в пресата на 13.03.2014г.:

"Меридиан мач": Томов върща парите, ако не събере 4,5 млн. лв

Ръководството на ЦСКА ще трябва да върне парите на бъ­дещите си акционе­ри, ако продаде по-малко от 1 409 210 от ценните книжа. На борсата на 20 или 21 май ще бъдат пуснати 3 000 000 акции на цена 3 лева. Срокът за продажба ще бъде 14 дни, но от ЦСКА имат право еднократно да удъл­жат срока на кампа­нията до 60 дни. На „Армията" отчитат сериозен инте­рес както от страна­та, така и от чужби­на. Въпреки това, за да бъдат постигнати желаните резултати, трябват крупни ак­ционери. За целта шефовете на „чер­вените" и треньорс­кият щаб започват мащабна кампания в цяла България.

Лошата новина е, че парите от прода­дените акции ще могат да бъдат из­ползвани чак през май месец. Дотога­ва те ще бъдат в специална набирателна сметка. Сума­та ще бъде на разположение на ЦСКА, когато цяла­та процедура бъде обявена окончател­но за приключила. Това на практика означава, че парите от новата емисия няма да може да бъ­дат използвани за лиценза. Единстве­ният вариант е да бъдат получени зае­ми, като гаранция бъдат депозирани договорите от акци­ите.



"Меридиан мач": Румънци пак по петите на Хамза, Доре и Куртян

В Румъния продължават да отдават огромна почит на част от новите попълнения на Бо­тев. Хамза, Доре, Куртян, Бенга и Лукин, ко­ито са играли в северната ни съседка, са следени вече седмици от местната телевизия Dolce sport. За целта има командирован екип, който следи всяка изява на футболистите. След дербито на „Герена" с Левски играчите дадоха кратки интервюта пред медията.

Интересът на румънците обаче бе привлечен и от двама други играчи - звездите на Левски Рафа­ел Бастош и Валери Божинов. Първият е известен с изявите си в Шампионска лига с екипа на ЧфР Клуж. Божинов пък бе „пожелан" специално зара­ди страхотната си визитка.



"Меридиан мач": Рома пак поиска Славчев

Симеон Славчев отново е спряган за попълнение на Рома от следващия сезон. „Тутомеркато" съоб­щава, че директорът на римските „вълци" Валтер Сабатини започва да подрежда бъдещето на Рома преди летния транс­ферен прозорец.

Халфът на Литекс беше наблюдаван от специални пратеници на Рома по време на последния мач на ловчанлии срещу Лудогорец. Уест Хем, Галатасарай, Брюж и Кайзерслаутерн съ­що бяха на Градския стадиой в Ловеч, за да гледат Славчев и другите млади талан­ти в първия и втория мач в „А" група.

През февруари пък се за­говори, че интерес към полузащитника имат още Тотнъм и Астън Вила.
Заглавията на Острова: След Ди Мария, Юнайтед се насочва към де Йонг и Блинд

Евертън и Тотнъм в битка за Дани Уелбек, "Карамелите" обмислят оферта за Ето'о, Ливърпул и Юнайтед в бтика за норвежки вундеркинд, Балотели подписва с Ливърпул днес, Юнайтед чупи британския трансферен прозорец и още...

Тотнъм разби КПР на Хари Реднап и се изкачи на върха във Висшата лига (+ВИДЕО)

Куриозен късен гол на Райън Шоукрос донесе равенството 1:1 на Стоук при гостуването на Хъл (+ВИДЕО)

Заглавията на Острова: Самуел Ето’о подписа едногодишен договор с Ливърпул и ще бъде тяхното покритие, в случай че сделката за Марио Балотели пропадне

Манчестър Юнайтед е готов да предложи 56 милиона паунда на Реал (Мадрид) за Анхел ди Мария

Заглавията на Острова: Манчестър Юнайтед взима Ди Мария и Кедира в комплект

ПСЖ и Монако искат Питър Чех, Сити отказва да продаде Йоветич на Ювентус и още...

Ивайло Петев не успя да се пребори с Тотнъм (ВИДЕО)

"Шпорите" осъществиха късен обрат, въпреки че изоставаха в резултата в Ларнака

Заглавията на Острова:Семейство Глейзър няма да напуска Юнайтед, ще остане в клуба поне още пет години

Преговорите между Ливърпул и Балотели пропаднали заради клауза "добро поведение", Челси може да прати Торес под наем в Рома и да вземе Дестро, Арсенал може да поиска Чейк Тиоте, Артета се контузи и ще отсъства две седмици, Ливърпул започна преговори за нов договор със Стъридж и още...

Петев се закани на Тотнъм

“Мисля, че 21 август ще е много добър ден за нашия отбор", каза треньорът на АЕЛ (Лимасол)

Заглавията на Острова: Нов договор и 60 хил. на седмица за Куртоа

"Единсон Кавани може да примине в Ливърпул" и още

Заглавията на Острова: Анчелоти пуска Ди Мария в Юнайтед

"Ливърпул и Ювентус ще се борят за подписа на нападателя Радамел Фалкао" и още

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки