ИЗВЪНРЕДНО: Бивши треньори на ЦСКА в спор за Бодуров

Бранителят вече поставил условията си, вижте пред кой отбор

ИЗВЪНРЕДНО: Бивши треньори на ЦСКА в спор за Бодуров
Бранителят на ЦСКА 6 немилост Николай Бодуроб има няколко опции за нов клуб, пише "Тема спорт". Той е в списъка с желани имена на двама свои бивши треньори на "Армията". 
 
Стамен Белчев го иска в Арда, докато Нестор Ел Маестро ще опита да го привлече в Щурм Грац, където много силно в последно време се изявява Кирил Десподов. Очаква се през зимата Бодуров да разтрогне с ЦСКА и да премине в следващия си клуб като свободен агент.
 
На този етап защитникът клони повече към възможността, свързана с Кърджали. С него вече е говорено и той е поставил своите условия. Стамен Белчев настоява защитата да бъде подсилена сериозно през зимата, тъй като това е най-слабото звено в тима. А Бодуров е разглеждан като опция №1 и идеалния човек за укрепването на дефанзивния вал на базата на своя опит и класа.
 
Още по-любопитна е възможността, свързана с Щурм Грац. Според запознати бранителят е навиван да отиде в Австрия както от Нестор Ел Маестро, така и от футболист №1 на България за 2019 година и бивш играч на ЦСКА Кирил Десподов. Двамата с крилото са близки приятели, а Бодуров беше в добри отношения и с младия специалист. Малко след като Ел Маестро напусна "Армията", бранителят заяви в свое интервю, че го чака голямо бъдеще и допълни, че Нестор не е издържал на напрежението в клуба.
 
В момента Щурм прави нелош сезон, а Десподов се превърна в звездата на тима, като в елита има 9 мача, 5 гола и 3 асистенции. В последния кръг срещу Хартберг той записа 2 попадения и асистенция за крайното 3:1. Вчера Десподов се прибра в България за мачовете на националния отбор с Парагвай и Чехия. Крилото обядва в компанията на бившия адвокат на ЦСКА Радостин Василев и на своя брат Димитър. 
 
"След страхотната игра вчера (б.р. - в събота) е време за обяд на родна земя", написа Василев и публикува снимки с Десподови. Интересното е, че адвокатът движи трансферните дела на Кирил, но в същото време през лятото сключи и договор за партньорство с Арда и имаше основен принос за някои от силните попълнения на клуба.

 

Юношите до 16 г. удариха Черна гора

На старта на международния приятелски турнир "Милян Милянич"

Локо (Пд) пусна комбинирани билети за Левски и ЦСКА

Вижте подробности

Официално: Ясни са наказанията за Каранга и Текпетей

Двамата са аут за общо 10 мача заради боя, вижте всички решения на Дисципа

Продадоха 10 000 билета за финала на Купата

Вижте подробности

Ясно е кой ще свири Черно море – Лудогорец

Вижте всички съдийски наряди за предстоящия кръг

Официално: Всички номинации в анкетата „Футболист на Футболистите“

Вижте избраниците за играч, треньор и млад футболист на сезона

Организация и мерки за сигурност на Лудогорец – Ботев (Пд)

Вижте какво съобщиха организаторите на финала за Купата

Отварят 2 каси за билети на "Васил Левски" в деня на финала за Купата

Вижте подробности

Левски си хареса още един футболист на ЦСКА 1948

Вижте кой е той

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки