Сензационни разкрития за сватбата на Благой Георгиев (ВИДЕО)

Бившият национал се ожени във Велинград преди няколко дни

Сензационни разкрития за сватбата на Благой Георгиев (ВИДЕО)

Новината за сватбата на Благой Георгиев, за която която първо LifeOnline.bg съобщи, успя да развесели потребителите в мрежата и те не спестиха хапливи коментари по адрес на футболиста.

Двойката си каза "да" в хотелски комплекс във Велинград, който е под управлението на тъста. Макар и да не се знае дали булката Полина вече е бременна, едната от празничните й рокли сякаш нарочно е била избрана така, че да крие корема.

На видео клипове от партито Благо изглежда невероятно щастлив и подскача като малко дете на батут, а според аверите му, досега той никога не са го виждали толкова влюбен и сам проявил желание да се врече във вечна вярност пред Бог.

Футболистът е прочут със слабите си ангели спрямо жените и именно забежките му извън семейството са коствали досегашните му връзки. Сега обаче Джийзъса се кълнял, че се е променил и не смята да изневерява, защото Полина е "жената на живота му", да не забравяме обаче, че така твърдеше и за бившата си „голяма любов“ Златка Райкова. 

Благой Георгиев и Полина Спасова са подписали в гражданското доста преди самата сватба, а в събота се врекоха и пред Бог в църква. Булката бе избрала американска дизайнерска рокля, като костюмът на младоженеца е от същия стилист. Интересно е, че изборът на дата за сватбата не изглежда никак случаен - на 25 юни е рождения ден на предишната съпруга на Благо Есмер, както и на новия любим на предишната му любов Златка Райкова - арменеца Карен Хачатрян

Татарката Есмер Омерова стана на 30 години и семейството й организира стилно тържество по този повод. Тя и Благо имат син Елай, който през лятото на тази година ще стане на 5 години. Благой се разведе набързо със нея и беше изгонен гол и бос от страната където риташе в елитен клуб с баснословна заплата.

 

Ивет Лалова показа бебето (ВИДЕО)

Родната лекоатлетка бе изписана от болницата

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки