Орландо победи Голдън Стейт с обрат в последните минути

"Уориърс" записаха четвърта загуба за сезона

Орландо победи Голдън Стейт с обрат в последните минути

Джейлън Съгс вкара 9 от своите 26 точки в последните две минути, а Орландо Меджик преодоля пасив от 16 точки през второто полувреме, за да победи Голдън Стейт Уориърс със 130:129 в среща от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ и Канада. Защитаващият титлата си Голдън Стейт допусна четвърта поредна загуба.

Стеф Къри се отличи с 39 точки и 9 асистенции за Уориърс. Клей Томпсън добави 27 точки, но пропусна кош със сирената. Уориърс имат пет поредни поражения като гост и 3-6 от началото на кампанията, а треньорът Стив Кър каза, че е време за някои промени.

Дреймънд Грийн, който пропусна наказателен удар 31.5 секунди преди края на мача, заяви, че проблемите са били в защитата. Новобранецът Паоло Банчеро записа 22 точки и 8 борби за тима на Меджик, който спечели едва за втори път този сезон.

Арън Гордън вкара 27 точки, а Никола Йокич направи "трипъл-дабъл" при победата на Денвър над Оклахома Сити със 122:110. Йокич, двукратен МВП на Лигата, завърши с 15 точки, 13 борби и 13 асистенции. За него това е трети "трипъл-дабъл" за сезона и 79-и в кариерата му. Той надмина рекорда на Уилт Чембърлейн за най-много "трипъл-дабъл" за център.

Джамал Мъри добави 24 точки за тима на Денвър, който водеше с 19 точки през втората четвърт. Шай Гилджъс-Алекзандър беше най-резултатен за Тъндър с 37 точки, Лу Дорт добави 19 точки, а Джош Гиди вкара 16 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки