Мъри: Нека съдиите започнат да грешат малко и в наша полза (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Докато Батков е в Левски, аз изобщо не мога да мисля за този клуб"

Мъри: Нека съдиите започнат да грешат малко и в наша полза (ВИДЕО+СНИМКИ)

Първото полувреме бе равностойно, но в първите 15 минути на второто Лудогорец пое инициативата, отбеляза ни гол, а след това футбол почти не се игра.

Така коментира загубата на Ботев (Пловдив) от разградчани с 0:1 във финала за купата на България наставникът на „канарчетата” Станимир Стоилов. Той посочи, че основна вина за ексцесиите по трибуните има главният арбитър на срещата Георги Йорданов.



„Преди гола на Лудогорец имаше нарушение срещу (Феребори) Доре. Не казвам, че съдиите са ни виновни, но определено мисля, че се натрупа напрежение у феновете от няколко грешки само в една посока и оттам дойде цялото това нещо. Получи се заради постоянната подкрепа към Лудогорец не само в този мач, а през целия сезон. Трябва да се спре това нещо, нека съдиите започнат да грешат малко и в наша полза.”



„Разочарован съм от загубата, това ми е първият загубен финал. Не се чувствам добре, не е приятно, когато загубиш подобен мач”, каза Мъри, а после коментира и назначението на Димитър Димитров-Херо за спортен директор в клуба:



„Преди малко разговаряхме с Херо и е ясно, че трябва да се подобряваме. Позакъснели сме със селекцията, но няма да прибързваме по никакъв начин. Имаме не лош отбор, според мен, който трябва да доразвием. От понеделник започваме да мислим в тази посока. Ще огледаме нещата и ще решаваме за някои играчи, чиито договори изтичат, както и за нови попълнения. Изчакахме търпеливо собственикът да запълни спортно-техническия щаб и вече можем да започваме работа.”



Впоследствие той бе запитан дали е водил разговори с Георги Иванов-Гонзо за евентуално завръщане в Левски и отговори ака:

„Аз съм имал разговор с Гонзо и му казах, че трябва да изчакам срещата със собственика на Ботев (Цветан Василев), за да мога да имам повече яснота и да коментирам. Още преди това обаче ми стана ясен отговорът, защото имаше изказване на Тодор Батков и то показа, че моите причини, които изтъкнах първия път като напусках Левски, още си важат и нищо не се е променило. Докато Батков е в Левски, аз изобщо не мога да мисля за този клуб.

ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК

ГАЛЕРИЯ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО НА ЛУДОГОРЕЦ ВИЖТЕ ТУК

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки