Прогнозите на Валери Божинов пред Novsport.com за срещите от 21-ия кръг от Висшата лига

Българският футболист на Манчестър Сити Валери Божинов даде своите прогнози за мачовете от 21-ия кръг на Висшата лига. Той е добре запознат с английския футбол, като дава точни прогнози и богата информация.

Прогнозите на Валери Божинов пред Novsport.com за срещите от 21-ия кръг от Висшата лига
Българският футболист на Манчестър Сити Валери Божинов даде своите прогнози за мачовете от 21-ия кръг на Висшата лига. Той е добре запознат с английския футбол, като дава точни прогнози и богата информация. Поради тази причина ние от Novsport.com ви предлагаме неговото мнение:


 
 
Астън Вила - Уест Бромич
Прогноза 1, Коефициент 1.35
Мисля, че победата в този мач ще бъде за Астън Вила. Те се намират в добра форма, а и в тима играе нашият сънародник Стилиян Петров. Вила прави много силни мачове досега и смятам, че ще постигнат и сега победата без никакви проблеми. Отборът показва в срещите си, че върви нагоре.
 
Арсенал - Болтън
Прогноза 1, Коефициент 1.33
Залагам на победа на Арсенал в тази среща. Тимът е един от водещите в Англия и смятам, че ще даде всичко от себе си, за да вземе трите точки. Имат много талантливи играчи, които ще помогнат за победата. Не мисля, че Болтън може да се противопостави на Арсенал. Срещата се играе на "Емирейтс" и това е предимство за "топчиите".
 
Евертън - Хъл Сити
Прогноза X2, Коефициент 2.25
Хъл играят добре като гости през този сезон, а и от доста време не са напомняли за себе си. Мисля, че могат да измъкнат един равен или да победят Евертън. Футболистите на Фил Браун са показали в мачовете досега, че не се притесняват да играят на чужд терен и по мое мнение няма да изгубят мача.
 
Фулъм - Блекбърн
Прогноза Х, Коефициент 3.25
Двата тима са горе долу равностойни и мисля, че равният ще е напълно логичен. Фулъм не се намират в добра форма и трудно ще постигнат победата. От друга страна Блекбърн не са достатъчно ефективни като гости и не виждам как ще вземат трите точки. Все пак всичко е възможно, но моята прогноза е Х.
 
Мидълзбро - Съндърланд
Прогноза X, Коефициент 3.20
Двата отбора са от една черга и трудно ще се победят взаимно. Боро напоследък играят доста слабо, като това важи и за домакинските им мачове. От друга страна Съндърланд имат нов треньор и напоследък не се представят никак зле. Най-логичният изход от срещата е Х. Мисля, че трудно Боро и Съндърланд ще се победят.
 
Нюкaсъл -  Уест Хем
Прогноза 1, Коефициент 2.10
Твърда единица за Нюкасъл. "Свраките" напоследък играят много добре и смятам, че ще вземат трите точки. От друга страна положението в Уест Хем никак не е цветущо. И двата тима се нуждаят от точки, за да се изкачат нагоре в таблицата и мисля, че тези точки ще бъдат взети от Нюкасъл.
 
Портсмут - Манчестър Сити 
Прогноза X2, Коефициент 1.50
Ето го и нашият отбор. Смятам, че ще постигнем равен или ще победим Портсмут. Не го казвам само защото играя в Сити, но мисля, че наистина сме по-добрият тим. Портсмут напоследък се намират в много слаба форма и мисля, че може да се справим с тях. Моето желание разбира се е да победим. Постепенно набираме скорост и вярвам във възможностите на моите съотборници. В Портсмут нещата трябва да се променят и да тръгнат нагоре, защото има сериозна опасност да изпаднат.
 
Стоук Сити - Ливърпул
Прогноза 2, Коефициент 1.35
Тук съмнение няма, че победата ще е за Ливърпул. Те са лидери в класирането и наистина играят страхотно досега. Мисля, че без проблеми ще победят Стоук. "Грънчарите" се намират в много слаба серия и няма как да се противопоставят на Ливърпул. Залагам твърдо 2.

Уигън - Тотнъм
Прогноза Х, Коефициент 3.10
Най-логичният знак в този мач е Х. От една страна домакините от Уигън се намират напоследък в много добра форма, а от друга страна "Спърс" показват също изключителен напредък под ръководството на Хари Реднап. Двата тима трудно ще се победят и мисля, че ще завършат наравно. Това е най-реалният изход от срещата.

Манчестър Юнайтед - Челси
Прогноза 1, Коефицент 2.10
Тук мисля, че Юнайтед ще вземе трите точки. Слагам 1-ица от една страна от патриотизъм, защото сме много добри приятели с Митко, а от друга страна от факта, че Юнайтед се намират наистина в добра форма. Митко напоследък играе много силно за тях и това няма как да не ме радва. Мисля, че Берба и компания ще се справят с Челси.



Коефициентите за срещите от английскта Висша лига са на световния букмейкър Spоrtingbet.com

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки