Контузеният Кобе Брайънт изведе Лейкърс до победа срещу Никс, Далас с трета поредна загуба

Оклахома Сити запази стопроцентовия си актив от началото на сезона

Контузеният Кобе Брайънт изведе Лейкърс до победа срещу Никс, Далас с трета поредна загуба

Кобе Брайънт вкара 28 точки за победата на Лос Анджелис Лейкърс над Ню Йорк с 99:82 в среща от Националната баскетболна асоциация. Макар и с контузия на дясната китка, лидерът на Лейкърс демонстрира най-доброто от себе си и изведе тима до успеха над Никс.

Това е втора поредна победа за Ел Ей, с което тимът навакса двете поредни поражения на старта на сезона. Пау Гасол добре партнираше на Брайънт и завърши с дабъл-дабъл - 16 точки и 10 борби. Кармело Антъни бе най-резултатен за Ню Йорк с 27 точки.

Оклахома Сити запази стопроцентовия си актив от началото на сезона, като записа четвърта поредна победа след успех със 104:102 над шампиона Далас. Двубоят бе повторение на финалния плейоф в Западната конференция от миналия сезон.

Кевин Дюран вкара 30 точки, включително тройка със сирената, с която донесе победата на Оклахома. Дирк Новицки се отличи с 29 точки и 10 борби за Далас, но това не помогна на отбора, който започна защитата на титлата си с три поредни загуби.

В Сакраменто, Дерик Роуз записа 19 точки и 8 асистенции за победата на Чикаго над домакините със 108:98.

"Биковете" поведоха още в началото след серия от 15 точки и удържаха преднината си докрая срещу най-младия отбор в НБА - Сакраменто.


Резултати от мачовете тази нощ:


Орландо - Ню Джърси - 94:78

Хюстън - Сан Антонио - 105:85

Оклахома Сити - Далас - 104:102

Портланд - Денвър - 111:102

Сакраменто - Чикаго - 98:108

ЛА Лейкърс - Ню Йорк - 99:82

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки