Филаделфия се вкопчи в плейофите на НБА, след 95:90 срещу Детройт

Наставникът на Филаделфия Сиксърс Тони Дилео бе запланувал да осигури на тима си място в шампионатните плейофи на НБА още с домакинския двубой срещу Детройт Пистънс. Той заложи на Андре Игуодала и Андре Милър, които не го подведоха, донасяйки победата с 95:90 срещу Детройт Пистънс

Филаделфия се вкопчи в плейофите на НБА, след 95:90 срещу Детройт

Наставникът на Филаделфия Сиксърс Тони Дилео бе запланувал да осигури на тима си място в шампионатните плейофи на НБА още с домакинския двубой срещу Детройт Пистънс. Той заложи на Андре Игуодала и Андре Милър, които не го подведоха, донасяйки победата с 95:90 срещу Детройт Пистънс.

 
След като игра през цялата втора половина от мача Игуодала отбеляза 16  от общо 31 т. за своя тим, с което подобри и личното си постижение за сезона. Милър завърши срещата с трипъл-дабъл – 21 т., 12 асистенции и 10 борби. Благодарение на стабилния си ход през сезона Фили се класира за плейофите във втори пореден сезон.
 
Сиксърс печели втори пореден мач, в който изостава с 10 или повече точки. Те също така ще приключат редовния сезон с пълен успех срещу Детройт, нещо което не се е случвало от сезон 2000-01. Игуодала преминава границата от 30 т. за мач за четвърти път в последните си 22 срещи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки