Кипър - България 1:1

Шведски престъпник не ни даде чиста дузпа!

Кипър - България 1:1

Националният отбор на България излиза като гост срещу Кипър в мач от група 3 в Лица C на Лигата на нациите.

"Трикольорите" ще търсят задължителни три точки, за да запазят шансовете си за спечелване на групата. Към момента лидер е съставът на Норвегия с 9 точки, колкото има и нашия национален отбор, но с по-лоша голова разлика. Трети са днешните съперници от Кипър с 4 и последни са Словения с едва една точка. По същото време днес словенците са домакини на скандинавския тим и ще е в полза на България да успеят да откраднат поне точка в Любляна. 

Първият мач между Булгария и Кипър на Националния стадион "Васил Левски" преди месец завърши благоприятно за нашия тим - 2:1, но успехът не дойде лесно и беше нужен пълен обрат през втората част. 

Петър Хубчев отново трябваше да се сблъска с кадрови проблеми, като извън групата останаха прекрасно представящите се до момента в квалификациите Пламен Илиев и Кирил Десподов. 

Срещата на Стадион ГСП в Никозия започва в 21:45ч, като NOVSPORT  ще проследи всичко най-интересно чрез традиционото си чат описание, а пряко мачът ще бъде излъчен по БНТ 1, както и тук: ЛИНК 1; ЛИНК 2; ЛИНК 3

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки