ОФИЦИАЛНО: Бразилски гранд обяви трансфера на защитник на Лудогорец

Бранителят ще се събере в Ботафого с бившия треньор на разградчани Пауло Аутуори

ОФИЦИАЛНО: Бразилски гранд обяви трансфера на защитник на Лудогорец

Базилският гранд Ботафого официално представи новото си попълнение Рафаел Форстър. Централният защитник бе включен в сделката на Лудогорец за Алекс Сантана, а днес позира с екипа на легендарния бразилски тим.

 
Бранителят ще се събере в Ботафого с бившия си треньор при разградчани Пауло Аутуори. В Бразилия вече написаха, че Рафаел Форстър ще получи големия шанс да се докаже в родината си. Защитникът ще играе рамо до рамо с Кесуке Хонда и Саламон Калу, които направиха име в Европа.
 
Рафаел пристигна в Лудогорец в началото на сезон 2017/18 от украинския Заря Луганск, на който бе капитан (в този тим е бил съотборник с Паулиньо от Левски). В началото имаше трудности с адаптацията и през кампанията игра повече за втория тим, отколкото за първия. Най-много срещи в елита изигра през сезон 2018/19 - 15.
 
През изминалата кампания има 8 шампионатни мача. През есента обаче бе с голяма заслуга за прескачането на груповата фаза на Лига Европа - вкара 2 гола на Ференцварош в Будапеща за успеха с 3:0. Общо за Лудогорец Форстър бе на терена в 51 срещи във всички турнири.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки