Рома изпусна две точки срещу Сасуоло преди гостуването в София (ВИДЕО)

"Вълците" играха с човек по-малко над едно полувреме, но имаха по-чистите шансове за победата

Рома изпусна две точки срещу Сасуоло преди гостуването в София (ВИДЕО)

 Отборите на Рома и Сасуоло не успяха да се победят и завършиха при резултат 0:0 в мач от 10-и кръг на италианската Серия А. „Вълците“ играха с човек по-малко от 40-ата минута, след като с втори жълт картон бе изгонен Педро. Въпреки това домакините имаха по-чистите ситуации, но пропуски направиха Един Джеко и Хенрих Мхитарян.

През първото полувреме обаче нито един от двата отбора не отправиха точен удар. В целия двубой пък имаше по един в очертанията на вратата и за двата тима.

Домакините останаха с човек по-малко пет минути преди края на първата част, когато Педро събори Максим Лопес при скоростна атака на Сасуоло и получи жълт картон, който бе втори и съответно бе изгонен.

В добавеното време на първата част Мхитарян прати топката във вратата на гостите, но след преглеждане на ситуацията със системата ВАР попадението бе отменено заради нарушение на Джеко в хода на атаката. След последния съдийски сигнал на полувремето и наставника на Рома Пауло Фонсека бе изгонен заради реплики към съдията.

В 54-ата минута Мхитарян бе оставен непокрит в наказателното поле и стреля, но покрай вратата. Пет минути след това пък Джеко засече центриране от Спинацола, но ударът му се отби от гредата.

В 76-ата минута попадение на Сасуоло също беше отменено. Лукаш Халаслин отбеляза чудесно попадение, което обаче не бе зачетено заради засада при извеждащия пас към словака.

До края на двубоя удар на Джеко бе спасен от вратаря на Сасуоло, а в добавеното време на срещата Джанмарко Ферари не успя да засече топката във вратата на Антонио Миранте след чудесно центриране.

Така Рома остава на петата позиция с 18 точки, докато Сасуоло са позиция по-нагоре и с точка повече. „Вълците“ гостуват на ЦСКА идната седмица в Лига Европа, а след това гостуват на Болоня, докато за „неровердите“ предстои домакинство на Беневенто.

В другия мач по същото време Парма и Беневенто също не успя да си отбележат попадение и завършиха при 0:0, докато срещата между Удинезе и Аталанта бе отменена заради наводнен терен.

Лукаку също се реши: Ще стяга куфарите за Саудитска Арабия

Белгиецът няма да остава нито в Челси, нито в Рома

Рома предлага нов договор на Де Роси, иска да го задържи

Ръководството на клуба е впечатлено от неговата работа

Де Роси: Играчите ми се довериха лесно, това ми дава предимство

"Има някои негативи от представянето ни срещу Монца", обяви треньорът на Рома

Рома на Де Роси разби Монца при визитата си (ВИДЕО)

"Римските вълци" нанизаха цели четири гола на противника

Рома иска вратаря на Наполи от лятото

Алекс Мерет е трансферна цел на "римските вълци"

Интер разплака Рома на "Олимпико" и спря добрата серия на "вълците"(ВИДЕО)

Грандът от Милано постигна успех с 4:2 над противника си

Сделка! Рома се договори с Лайпциг за Анхелиньо

Той ще акостира под наем на "Олимпико" до лятото

Моуриньо: Аз съм истински пример за професионализъм във футбола!

Специалния очевидно има доста високо мнение за себе си

Официално: Рома привлече бранител от Ювентус

Дийн Хуйсен ще играе под наем при "вълците" от Рим

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки