РАСИСТКИ СКАНДАЛ В ШЛ! Истанбул ББ напусна терена срещу ПСЖ! (ВИДЕО)

Четвъртия съдия на срещата е обидил на расистка основа Пиер Уебо

РАСИСТКИ СКАНДАЛ В ШЛ! Истанбул ББ напусна терена срещу ПСЖ! (ВИДЕО)

Изключително грoзен скандал се разигра в Париж на мача между ПСЖ и Истнабул ББ. 

Още в 14-та минута на двубоя съдията Хатеган показа жълт картон на Юкан Бурук, което вбеси всички от гостите и дори футболистите и треньорите на скамейката. 

При недоволството си Демба Ба, който е част от резервите на гостите беше изгонен с червен картон, а от скамейката на Истанбул ББ Пиер Уебо показа повече емоции и протестира сериозно срещу решението, при което Хатеган се обърна към четвъртия съдия, за да попита кого трябва да изгони, като Себастиан Култеску от Румъния е отговорил с "черното момче", като камерунецът дори твърди, че е използвана и по-груба дума, започваща с "Н" и е посочил играча на гостите.

Това накара турският тим да напусне терена моментално, като ПСЖ ги последва в тунела и в следващите минути проблемът ще бъде обсъждан в съблекалните! "Как можеш да го наричаш "черното момче"?", са питали футболистите на Истанбул ББ четвъртия съдия на прибиране към съблекалните.

 


Преди влизането на двата отбора в съблекалните Демба Ба влезе в разговор с четвъртия съдия, в който се чуха тези думи: "Чуй ме! Никога не казваш "това бяло момче", но винаги казваш "това черно момче". Защо?"

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки