Пуснаха съпругата на Дзаферович под гаранция след хулиганските й прояви

Съпругата на бившия футболист на Берое и Локомотив (София) бе задържана и разпитана в Пето Районно управление след проявена агресия на пътя

Пуснаха съпругата на Дзаферович под гаранция след хулиганските й прояви

Пуснаха жената на Ваня Джаферович - Евгения Джаферович, срещу парична гаранция от 1000 лв., след като ѝ беше повдигнато обвинение по чл. 131 от НК - причиняване на лека телесна повреда при хулиганство, информира "Монитор".

Съпругата на бившия футболист на Берое и Локомотив (София) бе задържана и разпитана в Пето Районно управление след проявена агресия на пътя. Евгения Джаферович се оказа жената, която вчера нападна друга пред децата им заради направена забележка.

Инцидентът се е случил насред центъра на София минути преди 8 сутринта. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стига до столичната улица „Дунав“ малко след кръстовището с бул. „княз Александър Дондуков“. В този момент от съседна сграда излязла Евгения, която водела двете си деца със себе си. Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.

„Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон. Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах. Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца. Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна. Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок“, разказа пострадалата Наталия Радославова, която е журналист от „Монитор“.

 

Ивет Лалова показа бебето (ВИДЕО)

Родната лекоатлетка бе изписана от болницата

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки