СПОРТ ТОТО даде старт на дългоочакваното лято директно от плажа в Бургас!

След странно дъждовният и хладен месец юни, хубавото време и веселото настроение са отново сред нас

СПОРТ ТОТО даде старт на дългоочакваното лято директно от плажа в Бургас!

След странно дъждовният и хладен месец юни, хубавото време и веселото настроение са отново сред нас.

Хубавото и приятно топло лятно време, спортният дух и чудесното настроение се завърнаха директно на плажа в Бургас, благодарение на СПОРТ ТОТО!

Редом с горещите усмивки, доброто настроение и студените напитки, на 25 юни (петък) по време на специално организирано събитие на Северния плаж в Бургас (до бар Кариби) Българският спортен тотализатор откри специална спортна площадка с името SPORT TOTO BEACH BURGAS (видео вижте тук).

Пред веселите погледи на присъстващите жители и гостите на морския град, само минути след официалното и откриване стартира и първото за отпускарския сезон събитие - турнирът по плажен волейбол „Burgas Open“. Това е първата по рода си лятна инициатива на тотализатора, който вече цели 64 години подпомага не само професионалните спортни федерации, но и масовия спорт в нашата страна. 


Жителите и гостите на Бургас бяха приятно изненадани не само от конкретното състезание, а и от факта, че то е едва първото от предстоящата поредица инициативи и спортни прояви, на които българите ще се радват през дългото лято на 2021-а година.

Благодарение на Българския спортен тотализатор, разкритата плажна спортна зона се предоставя безвъзмездно на жителите и гостите на града, които искат да бъдат активни и да получат възможността да слеят почивката, спорта и забавленията в едно. 

Мястото е неслучайно подбрано. Това е изключително подходяща за всички локация, в непосредствена близост до плажуващите, като за допълнително тяхно удобство Спорт Тото разкрива и специален нов пункт за залози - за да може всеки желаещ да опита късмета си да го прави бързо и лесно, докато се радва на морската гледка, вълните и слънцето.

Не липсваха и вече превърналите се в добра традиция изненади, подготвени от екипа на СПОРТ ТОТО – за всички присъстващи бе организирана допълнителна томбола с новата моментна лотарийна игра CASH, криеща под скреча си не само солидни кеш печалби, но и допълнителни летни изненади. 

Удоволствията, които предлага истинското лято, морето и красивият Бургас са наистина много.

За някои този сезон означава нова любов, други ще се насладят на дълги дни спокойна почивка, но всички те, заедно, ще имат и още една допълнителна възможност – а именно, да спечелят от игрите на Спорт тото.

Благодарение на игрите на тотализатора през годините досега цели 116 българи станаха тотомилионери, печелейки солидни суми.

Печалбите в играта „6 от 49” винаги се измерват в милиони, а това важи и за играта „Зодиак”.

Освен това Спорт тото предлага и множество моментни лотарийни игри, като в някои от тях сумите на печалбите също достигат до един милион лева!

Така че запомнете – винаги може да направите почивката си още по-незабравима, просто като се включите в някоя от игрите на „Тотото“. 

Всички ние често търсим късмета си, къде ли не. Но той може би ни очаква точно сега и точно на това място - в романтичния Бургас!

Желаем ви да бъдете здрави, щастливи и разбира се - много големи късметлии! 

ВЕСЕЛО ЛЯТО ОТ СПОРТ ТОТО!
Ивет Лалова показа бебето (ВИДЕО)

Родната лекоатлетка бе изписана от болницата

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки