Нов пункт на Спорт тото в Плевен очаква следващите тотомилионери

Постоянството е в основата на всяка победа - ето защо вече 64 години Българският Спортен Тотализатор продължава да бъде близо до почитателите на числовите игри

Нов пункт на Спорт тото в Плевен очаква следващите тотомилионери

Добрите резултати рядко идват като подарък: за постигането им е необходимо отлично планиране, силна мотивация и малко повече късмет.

Независимо дали става въпрос за бизнес начинание, състезание или сбъдване на мечта, някои правила не трябва да бъдат нарушавани.

Постоянството е в основата на всяка победа - ето защо вече 64 години Българският Спортен Тотализатор продължава да бъде близо до почитателите на числовите игри.

В разгара на лятото, на късметлийската дата 07.07.2021, г-жа Невяна Великова - Директор приемателна мрежа на Български спортен тотализатор и г-н Владислав Монов - Управител на Търговски център- Плевен Панорама дадоха официален старт на новият пункт на Спорт Тото.

Освен, че 7 е любимо число на мнозина, обектът се намира на много удобна локация в мол Плевен-Панорама и съвпада с друго радостно събитие: само преди по-малко от 10 дни, щастлив участник в тиражите на тотализатора именно от Плевен, успя да познае печелившата числова комбинация, която го нареди във вечната класация на тотомилионерите в България под номер 117! Сумата от 2 823 969, 95 лева е беше спечелена благодарение на един-единствен фиш на стойност 4.40 лв.“ – сподели пред присъстващите гости г-жа Великова.

А дали новият Тото пункт няма да донесе късмет на още някой жител или гост на красивия град, разположен в сърцето на България? Джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 вече почти е достигнал сумата от 2 350 000 лв., а фишовете чакат само да бъдат попълнени. В края на седмицата се задава и теглене на чисто нов лек автомобил, по случай финала на Европейското по футбол.

Кои ще бъдат двата футболни отбора, спорещи за един от най-желаните призове в света, ще разберем през тази седмица - по време на полуфиналите. Но със сигурност двубоите ще си заслужава да бъдат гледани в приятна компания под открито небе на територията на EURO CAMP 2021 – Спорт Тото, в парка зад музея “Земята и хората”. Фестивалната зона събра десетки хиляди фенове за гледане на мачовете на открито в центъра на София, както и за много други интересни активности.

Спортният тотализатор бе двигател на много събития, като по време на тях се случваха любопитни неща: изпълненият с емоции "сапунен футбол", турнирът по джаги на 2 маси и превърналият се в култова надпревара "бъбъл футбол", който вече е световен хит. Освен гости и зрители, хората в „кампа“ станаха и участници в игрите, както и в няколко футболните куиза, които се провеждаха в почивките между мачовете.

Победителите, както и най-добрите след тях, получиха награди от Спорт Тото. Забавата така или иначе бе налице, а призовете от Тотализатора изненадаха приятно онези, които си ги заслужиха. Всички те успяха да видят Евро 2020 и по друг начин - като участници, а не само като наблюдатели пред телевизионния екран.

Спорт ТОТО - ние винаги даваме повече!

Ивет Лалова показа бебето (ВИДЕО)

Родната лекоатлетка бе изписана от болницата

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки