Бойко Борисов поиска оставка на кмета на Пловдив заради стадионите на Ботев и Локо

Вижте подробности

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се яви в Пловдив, където на брифинг директно поиска оставката на кмета на града Здравко Димитров, който е част от неговата партия, както и на заместник кмета Пламен Райчев.

„Партията търпи негативи. За тези стадиони съм идвал в Пловдив пет или шест пъти. Миналата неделя разговарях за последно с кмета и му казах да си оправя бакиите. Той ми каза, че излиза отпуска, защото трябва да си обърне внимание. С парите, които осигурихме си създаваме ядове. И нещо по-лошо, обвиняват партията в корупция. Какво общо имаме ние с това“, започна Борисов.

„Не се справя и ни създаде проблем. Този проблем се надявам с общинските съветници от другите партии още в четвъртък на сесията да бъде решен“, добави той.

„Срещнах се с фенклуба на Ботев и фенклуба на Локо Пд, за радост те все още имат доверие в нас“, продължи лидерът на ГЕРБ.

„Моля общинските съветници с юристите, да намерят начин, ако те не си подадат оставките... Ако ми бяха министри, още днес щяха да бъдат уволнени. Могат да решат да останат, могат да искат да се явяват независимо на изборите. Почтеното и ангажиментът към партията е да си подадат оставката“, допълни Борисов.

Още от БГ Футбол

Единствената пълна дебютантка е вратарката Мартина Илиева от Етър

Четвъртфиналът за Купата е във вторник

"Червените" са част от Европейската асоциация на клубовете

С тях трябва да бъде завършена козирката и фасадата на стадиона

Вижте подробности

Днес той навършва 57 години

Те не разбират защо Виктор Попов не получава шанс в националния отбор

Защитникът заяви, че няма да поднови договора, който изтича в края на сезона

Той очевидно не е доволен от създалата се неяснота около тима

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки