Славков: Искам играчите ми да бъдат диви зверове на терена!

Треньорът на Славия бе много доволен от успеха над Ботев Пловдив

Славков: Искам играчите ми да бъдат диви зверове на терена!

Старши треньорът на Славия Ангел Славков беше изключително емоционален след победата с 1:0 срещу Ботев Пловдив в плейофите на efbet Лига. Той заяви, че очаква от футболистите му да бъдат безскрупулни и да унижават съперниците си на терена. Славков благодари за подкрепата от феновете, като каза, че може да не са много, но са истински.

„И двата отбора заиграха добре и не рискуваха. Много важен мач особено за нас. В нашите мечти евентуално е да отидем на бараж. Не е на всяка цена. Изненада ни противникът първото полувреме. Бяха изключително много променили стратегията си за нашия мач. Нашите момчета в средата на терена не успяха да се ориентират добре, но изиграха перфектно второ полувреме. Победи отборът, който повече желаеше победата. Казах на момчетата, че това е нашата земя, на Славия, тук трябва да сме безкомпромисни, безпощадни. Много дух трябва да имаме. Може да не са много феновете, но са истински. Бяха тук да ни подкрепят. Искам футболистите да са диви зверове, да унижават всеки един противник на терена и след това да го прегърнат. Получих невероятен подарък тази седмица – една топка, с която Славия е играл преди 110 години. Поставих я на бюрото си. Ще се борим тука, докато скъсаме чимове. На терена трябва да сме безскрупулни, но без грубости. Благодаря и на ръководството“, започна емоционалната реч на Славков след мача.

„Отборът играеше добре в защита. Винаги ще казвам, че този труд, който екипът на Загоричич е положил, е част от това, което правим. Опитахме се малко по-бързо да играем с топката, да мислим по-бърз. През първото полувреме не се получи. През второто се получиха добри ситуации“, добави той.

„Много исках да пусна тук едни дечица от школата, които го заслужават, ще дойдат такива мачове, само малко точки да съберем. Успеем ли да отидем в Европа, това са допълнителни средства. Моята мечта е чрез школата клубът да се финансира частично. Имаме прекрасни футболисти, отидат ли на една друга сцена, цената им ще се вдигне. Нещата са свързани“.

„Играем си мач за мач до края. Когато всичко е ок и сме се класирали, тогава мога да се радвам. Работя с невероятни мъже. Те повечето са мои деца. Аз ги чувствам като деца, като мое семейство. Те го знаят добре. Мога да им благодаря от това, което правят на терена“, каза още той.

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Загорчич: Европа? Винаги трябва да сме оптимисти!

Треньорът на Славия бе доволен от успеха над Ботев в Пловдив

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки