Ремонтът на Камп Ноу започна

Пълното разрушаване на третото ниво, за което има разрешение за строеж, ще продължи около пет месеца

Макар крановете с 80-метрови стрели, собственост на Limak Construction, все още не са влезли на стадиона, на "Камп Ноу" вече тече усилен труд, за да може строителите да спазят крайния срок, който е през ноември 2024 г., пише "Мундо Депортиво". До тогава по-голяма част от работата по съоръжението трябва да бъде завършени и феновете да се завърнат на стадиона, макар и само на 2/3 от капацитета му.

Вече е забранено паркирането около стадиона, като това не важи единствено за строителните работници. Тази сутрин вече имаше движение на хора и на машини и гигантски контейнери за депониране на всичко, което се изнася от вътрешността на стадиона.

Пълното разрушаване на третото ниво, за което има разрешение за строеж, ще продължи около пет месеца, като същевременно ще се работи по останалата част от стадиона, като се започне с премахване на съоръженията за многократна употреба. От днес е започнала и работата по изграждането на новия терен, а през следващите седмици ще стартира и работата по изграждане на основите и началото на разрушаването.

 

Още от Европейски футбол

Италианецът може да наследи Анчелоти на "Бернабеу"

Бранителят с втори цял мач за "Кремонезе"

Вижте подробности

Звездата обидена на клуба

"Червените дяволи" с втори пореден успех след победата над Бърнли

Торинци оставиха зад гърба си кошмара от Сасуоло

Отборът на родния национал надви Козенца в мач от Серия Б

Англичанинът бил голям любител на джойстика

Андалусийци се изкачиха до 11-то място в Ла Лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки