В Литекс не са чували, че Манчестър Сити иска Десподов

Абсурден слух плъзна из българските медии

В Литекс не са чували, че Манчестър Сити иска Десподов
Абсурден слух, че Манчестър Сити се ин­тересува от таланта на Литекс Кирил Десподов, без да знае треньо­ра на ловешкия тим Хри­сто Стоичков, тръгна вчера.

Налудничавостта се крие във факта, че спортен директор на ан­глийските богаташи е Чики Бегиристайн - до­брият приятел на Кама­та още от времето на дриймтима на Барсело­на. Двамата съотборни­ци от каталунския гранд се чуват редовно и по­добен вариант на кон­такт с намесата на ня­какви мениджъри е не­възможен.

От Литекс официал­но обявиха, че не са чу­вали за интерес от Манчестър Сити към Кирил Деспо­дов.   16-годишни-ят   напа­дател ве­че записа мачове и при мъже­те в тима на треньора Христо   Стоичков,   но през миналия сезон.

„Няма нищо черно на бяло за Десподов”, поясни Велич­ко Дихо-нов, из­пълни­телният директор на 4-кратните шампио­ни. Освен всичко момчето няма мени­джър, защото е само на 16 години".

В публичното про­странство се завъртя дори и сумата 4 милиона евро, която от Ловеч по­желали за таланта си.

Десподов е един от обещаващите играчи, израснали в академията край Покрития мост. Той е едно от дарованията, получили шанс за изява след идването на трень­орския пост на Стоичков преди 11 месеца. А Дес­подов минава за един от любимците на Камата заедно Никола Колев и Симеон Славчев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки