Ивет Лалова основа клуб по лека атлетика

Самата европейската шампионка на 100 метра е първият състезател на "Ivet Lalova Sprint Academy"

Ивет Лалова основа клуб по лека атлетика
Европейската шампионка на 100 метра и лекоатлет номер 1 на България за 2012-а година - Ивет Лалова, започна ново начинание и се надява на широка обществена подкрепа за успешното му осъществяване. Спринтьорката ни основа нов клуб по лека атлетика Ivet Lalova Sprint Academy, а самата тя е първият му състезател.

"Време е за едно ново начало в края на най-успешната година в кариерата ми. Време е да се осмелим да погледнем към новите възможности. Време е за стъпка напред. Имам щастието да застана с името си начело на нов клуб - Ivet Lalova Sprint Academy. Аз съм първият му състезател, а до мен ще се включат много деца, млади атлети и любители", каза Ивет Лалова.

"Целта е да развиваме паралелно професионален, детски и аматьорски спорт. И в трите направления има много какво да се свърши. Водени от ентусиазъм и професионализъм ще успеем. Искам моят клуб да покаже спорта в една различна и нова светлина. Да даде на децата невероятна емоция и впечатления, както и много знания за Царицата на спортовете. Мечтая за стадион пълен с деца, които се забавляват и тренират. Един ден някое от тези деца ще бъде Олимпийски шампион. Ще се радваме да срещнем подкрепа от обществеността, феновете на спорта, институциите, родителите и бизнеса. Вярваме, че пътят който поемаме е правилният и ще направим нещо добро за българския спорт. Той има нужда и го заслужава! Всеки има място в отбора", каза още Ивет Лалова. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки