Пилотите от Формула 1 предпочитат да почиват активно

За лудаците от Формула 1 няма лятна ваканция

Пилотите от Формула 1 предпочитат да почиват активно
За да осъществят вродения си стремеж да достигнат пределите на възможностите си състезателите във Формула 1 не знаят какво е почивка. Тази особена порода хора не пропуска всяка удобна възможност да изтощи тялото си до абсолютен максимум. Някои от тях са фитнес маняци, като Михаел Шумахер, други предпочитат да поддържат рефлексите си с високи скорости, трети работят върху концентрацията си.
 
Ето с какво се занимават известна част от господарите на скоростта през триседмичната лятна почивка, която разделя двете половини на шампионата.
 
Дженсън Бътън се пусна на Лондонския триатлон и съвсем случайно  подобри личното си постижение. Сега той ще опита да отпочине по бреговете на южна Франция, но предвид интензивния му режим британецът няма да залежава под слънчевите лъчи на Ривиерата за дълго.
 
Люис Хамилтън като световен шампион е длъжен да изпълнява задълженията към спонсорите си. Тази седмица той ще гостува в Ню Делхи, след което ще заведе приятелката си Никол Шерзингер на едноседмична почивка на някой отдалечен плаж.
 
Миналата седмица Кими Райконен се оправда, че няма с какво да запълва времето си докато не се състезава. И какво направи той? Дебютира в най-бързото рали от календара на WRC – Рали Финландия. Айсмен не успя да завърши родното състезание, защото преобърна своя Фиат.

 

Най-младият дебютант Хайме Алгерсуари от Торо Росо е наясно какво му е нужно да достигне нивото на своите конкуренти. Миналата седмица 19-годишният талант като на шега спечели етап от състезателните серии „Рено” в Портимао, след което замина за Ибиса, където не спира да тренира издръжливостта си. 

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки