Сливен разтрогна с двама футболисти, за мача с Ботев идват нови двама

Антонио Ласков и Асен Вълчев вече не влизат в сметките на ръководството на ОФК Сливен. Днес двамата футболисти разтрогнаха договорите си по взаимно съгласие и вече не са част от тима на “воеводите”, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен

Сливен разтрогна с двама футболисти, за мача с Ботев идват нови двама
Антонио Ласков и Асен Вълчев вече не влизат в сметките на ръководството на ОФК Сливен. Днес двамата футболисти разтрогнаха договорите си по взаимно съгласие и вече не са част от тима на “воеводите”, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.
“Преценихме, че на този етап няма да са ни от полза. Имаме други варианти и по-добре момчетата да отидат да играят в друг отбор, докато има все още възможност”, поясни старши треньорът на сливенския тим Димчо Ненов.

Очаква се утре към оранжево – сините да се присъединят нови играчи. Светослав Петров ще подпише договор със Сливен. През последните месеци той води подготовка с Берое, но не попадна сред избраниците на Илиян Илиев и ще подсили вътрешната халфова линия на сливналии. 

Като преотстъпен от тима на Лудогорец при “воеводите” ще се включи Диян Димитров. Той е на 20 години, играе като опорен полузащитник и  централен защитник. Очаква се да подсили защитната линия на Сливен още в събота срещу тима на Ботев /Пловдив/.  

Контузията на Живко Динев, получена в мача с Поморие отшумява и футболистът ще е готов за предстоящия двубой с пловдивския тим. Другият основен играч на “воеводите” Ивайло Петров все още се възстановява от тежката травма в глезена в мача във Варна и поне още два кръга няма да е на разположение на треньорското ръководство.

“С отбора имаме много работа. Тръгнахме добре в първенството, но важното е да противодействаме на всеки съперник и да не се притесняваме къде и с кого играем. Ние трябва да разчитаме на отбор, който си вярва, а не да се съобразява с това, каква е програмата в първенството. Радостното е, че младите в състава започнаха да се интегрират и да се адаптират и вече са важна част от отбора. Даваме им шанс да играят и се надяваме да се наложат в тима. Ботев е сочен като фаворит в нашата група, но ние няма да се предадем и ще се стремим към победата”, каза още Ненов.

Сливен приема Ботев /Пловдив/ в събота, 27 август от 18.00 часа в дербито на Източната “Б” група.
Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки