Капитанът Рамзи: Идваме с вярата, че можем да победим България

Беше приятна изненада да видя толкова много хора на летището, Арсенал има много фенове в България, радва се младият халф на "топчиите"

Капитанът Рамзи: Идваме с вярата, че можем да победим България
Капитанът на уелския национален отбор Аарън Рамзи изрази вяра в силите на своя отбор. Младият халф на Арсенал е на мнение, че българският отбор е труден съперник, но Уелс може да вземе победата.

„Българският отбор показа какво може в последния мач с нас, където загубихме с 0:1. Сега сме в по-добра форма и се надявам утрешния мач да е с по-добър резултат за нас.”, заяви на пресконференцията преди мача с България утре вечер Рамзи.

При голям медиен интерес от страна на британски журналисти и наличието на цели 6 екип телевизионери от Острова, полузащитникът сподели, че има амбицията да води Уелс още дълги години:

„Дано да имам възможността да бъда капитан на отбора още много години. Мисля, че Арсенал е сред топ отборите в света, беше приятна изненада да видя толкова много фенове на летището в София. Арсенал е голям клуб и със сигурност има много фенове в България.”, сподели Рамзи пред репортер на Novsport.com.

“Мисля, че след първите ни резултати, в последните мачове показахме по-добра форма и се надявам в утрешния мач да продължим добрата си форма. Играхме добре срещу Швейцария и сега трябва да продължим в същия дух, вярваме в силите си преди мача с България. Ще бъде страхотно, ако победим. Победа тук ще ни даде още самочувствие за следващите мачове. “,

„Ние бяхме на дъното преди няколко мача, сега много се промениха нещата, показваме на всички, че можем да играем добър футбол. Идваме с убеждение, че можем да спечелим мача. С всеки изминал мач ставам по-добър капитан. Утре трябва да излезем и да играем с вяра във възможностите си. Играчите могат да научат много от такива мачове. Всички трябва да сме много концентрирани”, заключи капитанът на Уелс.


Канят трима „моряци“ в националния тим

Вижте и кои са те

Юношите до 16 г. удариха Черна гора

На старта на международния приятелски турнир "Милян Милянич"

Илиан Илиев отново взе 14 от чужбина, има само 1 промяна

Вижте повиканите национали, играещи зад граница

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

Венци Стефанов: Илиан Илиев ще вдигне националите

Любо първо говори, после мисли

Женският ни национален отбор с драматична загуба от Армения (ВИДЕО)

"Лъвиците" ни допуснаха поражение с 2:3 на "Александър Шаламанов" в София

БРАВО! Девойките на България до 19 г. се класираха сред елита на Европа

Момичетата ни спечелиха безапелационно промоция за Лига А

Радойска очаква мачовете с Румъния да решат първото място

„Имам балансиран отбор“, заяви селекционерът на женския ни тим

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки