Без премии в Банско за ремито с Чавдар (Бяла Слатина)

Футболистите на Банско няма да получат премии за равенството у дома 1:1 с Чавдар (Бяла Слатина) в изминалия 9-и кръг на Западната „Б” група.

Без премии в Банско за ремито с Чавдар (Бяла Слатина)
Футболистите на Банско няма да получат премии за равенството у дома 1:1 с Чавдар (Бяла Слатина) в изминалия 9-и кръг на Западната „Б” група.

Това заяви изпълнителният директор на тима Красимир Горанов. Припомняме, че в предишния кръг играчите бяха глобени за загубата с 0:2 при гостуването на Малеш в Микрево.

Клубният началник на Банско остана разочарован от тримата нападатели, които взеха участие срещу Чавдар (Бяла Слатина) – Давид Гълъбов, Юлиян Колушев и Валентин Валентинов.

Другият голмайстор в отбора Георги Калайджиев пък не е в добра форма и не попада в групата на треньора Воин Войнов в последните два кръга. Не е изключено през зимната пауза ръководството на тима да се раздели с някои от изброените футболисти и на тяхно място да бъдат привлечени нови.

Красимир Горанов съжали, че по време на подготовката не бе оставен Георги Славков – Рууни, който караше проби в отбора, но бе освободен и подписа с Чепинец (Велинград).

По всяка вероятност през тази седмица Банско ще изиграе контрола със Сливнишки герой в Сливница, тъй като отборът се класира директно за първия кръг за Купата на България и няма мачове.

Двата отбора след близо месец се срещат в мач от първенството, като двубоят по всяка вероятност ще се играе в Перник. Преди това Банско има две поредни домакинства на Бдин (Видин) и Чавдар (Етрополе).

За тези мачове клубното ръководство на Банско ще поиска да бъдат изпратени опитни съдии, а не такива които постоянно дебютират, било то главни и странични рефери на срещите на Банско и ощетяват отбора.
 
Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки