"Сините" спонсори се бавят с парите

Пинто ще бъде купен за 100 хиляди евро, твърди "Тема Спорт"

"Сините" спонсори се бавят с парите

В Левски има леко напрежение относно приоритетите при плащанията, а причината е, че така наречените нови спонсори вече са направили първите закъснения. На "Герена" са очаквали свежи пари, за да осигурят минимума от заплануваната селекция, както и да капарират поне първия от общо три подготвителни лагери.

Именно затова се забави и подписването на договора с първото ново попълнение Нуно Пинто, като смущаващото е, че от синята щабквартира пускат различни информации. Все още действащият спортен директор Георги Иванов спомена, че за левия бек ще се плаща трансферна сума, а онзи ден стана ясно, че всъщност Пинто ще си тръгне от Насионал (Мадейра) по вина на португалския клуб поради неполучени заплати. А сумата, която ще изтече от "Герена" по посока остров Мадейра, е 100 хиляди евро. Привлеченият по настояване на треньора Костов футболист ще получава по 12 хиляди евро месечно, докато другият бек Дъстли Мулдер преподписа договора си срещу 11 хиляди на месец от европейската единна валута.

 
Налице са и първите разногласия между неясния още като длъжност и правомощия Иво Тонев и Георги Иванов. Гонзо се оплаквал пред обкръжението си, че спуснатият му началник не приемал мнението му по решаването на важни текущи проблеми. Един от тях е намирането на отбори на ненужните футболисти, като най-показателен е случаят с Орлин Старокин. Гонзо е натоварен с мисията да пласира някъде играча, който бе докаран от него с триста зора от Черноморец, а се оказа пълно разочарование.
  
Накрая всичко опирало до парите и по-точно тяхната липса. Така днес Георги Иванов трябва да се изпъне пред медиите и да обясни защо от обещаните от него поне три нови попълнения на първата тренировка ще се появи само един футболист. В същото време Иво Тонев е сух, защото официално все още е член на УС на Локомотив София и не може да му се търси сметка.
Костов: Много тегаво се работи в Левски

Треньорът на "сините" бе много доволен от успеха над Локо (Пловдив)

Цунами: Остана ни да играем за честта на Левски

Капитанът на "сините" отбеляза първото попадение срещу Локо (Пловдив)

Митков: За Левски е задължително да играе в Европа

Младият халф на "сините" изигра силен мач срещу Локо (Пловдив)

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Алекс Колев призна за Левски

Нападателят все по-близо до "Герена"

Черно море без двама титуляри срещу Левски

Капитанът Димов се завръща в групата на „моряците“

Извънредно: Левски има нов треньор

Вижте кой ще води „сините“ след Костов

Сираков обяви стъпките на Левски за нов стадион

Това е неизбежен процес, обяви собственикът на "сините"

Премии в Левски за Европа

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки