Пирин победи Банско с 3:0 в контрола

Пирин (Благоевград) победи с класическото 3:0 Банско в контролна среща на терена в с. Вълково, предаде кореспондентът на Novsport.com.

Пирин победи Банско с 3:0 в контрола
Пирин (Благоевград) победи с класическото 3:0 Банско в контролна среща на терена в с. Вълково, предаде кореспондентът на Novsport.com.
 
Проверката бе последна от лагера на благоевградчани в Сандански, които веднага след мача се прибират.

Победата пък е четвърта за треньорския тандем Костадин Герганчев – Христо Войнов начело на Пирин в контролите по време на зимната подготовка. Преди това „орлетата” победиха с 1:0 Сливнишки герой, с 2:0 Велбъжд (Кн) и с 3:1 юношите старша възраст от своята школа. Загубата пък е втора за Банско, който преди това записа и поражение с 1:2 от Ботев (Враца), както и една победа с 4:0 срещу Малеш (Микрево).
 
Контролата срещу тима на Банско бе най-сериозната, която „зелено-белите” от Благоевград спечелиха, като се има предвид че през декември 2011  г., малко преди да бъдат пуснати отборите в почивка Банско победи с 4:1 Пирин в контрола, която се игра на стадион „Христо Ботев”.
 
На почивката Пирин се оттегли с аванс от един гол, дело на неостаряващия Иво Тренчев, който тази година ще навърши 40 г.
 
През втората част Атанас Топалов покачи на 2:0, а бившият младежки национал Антонио Хаджииванов оформи крайното 3:0 от дузпа за нарушение срещу Топалов. Попадението е второ за Хаджииванов в контролите, откакто е в Пирин. Той се разписа и в първата проверка - срещу Сливнишки герой. Два гола на своята сметка в контролите има и друг завърнал се в отбора - Андрей Стоев.
 
Дебют за Пирин в мача направи капитанът на Перун (Кресна) Григор Григоров, който досега тренираше със Септември (Симитли).
 

В Пирин все още нямат противник за следваща контрола, докато Банско на 8 февруари ще играе с Вихрен, а три дни по-късно с елитния Локо (Сф). 

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки