Берое преотстъпи юноша на Сливен

Юношата на Берое Мартин Райнов ще играе под наем в Сливен през пролетта, твърди Beroe Online. Опорният полузащитник се завърна в средата на февруари в Стара Загора, след като Етър се отказа от услугите му с мотива, че не иска да обиграва футболист собственост на друг клуб.

Берое преотстъпи юноша на Сливен

Юношата на Берое Мартин Райнов ще играе под наем в Сливен през пролетта, твърди Beroe Online. Опорният полузащитник се завърна в средата на февруари в Стара Загора, след като Етър се отказа от услугите му с мотива, че не иска да обиграва футболист собственост на друг клуб. Преди около седмица, в края на трансферния позорец, Берое и Сливен подписаха споразумение талантливият футболист да бъде даден под наем в града на стоте воеводи, за да трупа игрова практика. От днес той започна тренировки с новия си тим. Там той се събира с други двама възпитаници на ДЮШ на Берое – Георги Динков и Георги Хашев.

Мартин Райнов е роден на 25 април 1992 година в Габрово. Играе като опорен полузащитник. През миналия сезон тренира с мъжкият отбор на Берое, но операция от апендицит не му позволи да дебютира в "А" група. Преди това бе част от дублиращия отбор на старозагорци. След като изкара лятната подготовка с Берое бе даден под наем на Етър за 6 месеца, за да трупа игрова практика и самочувствие. След добрите си изяви през първия полусезон в Източната "Б" група в началото на декември 2011 година ръководството на Етър поиска удължаване на наема на футболиста. След смяната на Георги Тодоров с Цанко Цветанов юношата на Берое се оказа излишен с мотива, че новия наставник на търновци не желае да обиграва футболист, който не е собственост на клуба. 

По същата причина друг възпитаник на старозагорската школа – Георги Динков напусна Спартак (Варна) през зимата и бе даден под наем на Сливен 2000 за пролетта. 

След 15 изиграни кръга ОФК Сливен заема 4 място в Източната “Б” група с актив от 23 точки. На 10 март от 15,30 часа “войводите” гостуват на Несебър в среща от 16 кръг, а седмица по-късно приемат един от кандидатите за елита – Етър (Велико Търново). 

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки