Велков: Притеснени сме да не изпаднем

Старши треньорът на Локо София Антон Велков заяви, че всички в клуба са притесне­ни дали отборът ще се спаси от изпадане. Днес на тима му предстои двубой със Славия

Велков: Притеснени сме да не изпаднем
Старши треньорът на Локо София Антон Велков заяви, че всички в клуба са притесне­ни дали отборът ще се спаси от изпадане. Днес на тима му предстои двубой със Славия. 
 
"Мачовете между Славия и Локо София са много специал­ни. Два от най-старите сто­лични клубове се изправят един срещу друг, което вина­ги води до сериозна битка на терена. Дербито има солидна история зад гърба си, което предвещава здрав мач. Надя­вам се моментното състояние на двата отбора да не окаже влияние и да станем свидетели на голям двубой. Дано успеем да спечелим, защото точките са по-важни за нас. Славия има доста по-висо­ки цели в шампионата. При­теснени сме да не изпаднем. Ние се борим, за да останем в елита, а те, за да се класират в Европа", сподели Велков. 
 
Тимът му се намира на 12-о място, но само на 4 точки пред 14-ия Видима. Той допъл­ни, че възпитаниците му иг­раят със страх, което им пре­чи да покажат най-доброто, на което са способни. 
 
"Напре­жението върху футболисти­те е много голямо предвид не­завидната позиция, на която се намираме. Това оказва влия­ние върху представянето и им пречи да покажат най-доб­рото. Забелязвам и страх, който допълнително сковава действията им. Все пак мога да отчета като факт, че през втората част играем доста по-добре. Оптимист съм, че скоро отборът ще за­почне да побеждава. Гони ни и малшанс, тъй като в Търгови­ще ударихме три греди и про­пуснахме доста положения", допълни той. 
 
Велков добави, че все още преди всеки мач има неяснота дали ще бъде позволено на отбора да дома­кинства пред публика на ста­диона в "Надежда". 
 
"Честно казано, не сме сигурни дали ще е точно домакинство. Може да не пуснат фенове на ста­диона. Комисиите решават непосредствено преди мача", сподели още наставникът на червено-черните. 
Загорчич в Славия и през следващия сезон

Специалистът е взел решение за бъдещето си

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Загорчич: Европа? Винаги трябва да сме оптимисти!

Треньорът на Славия бе доволен от успеха над Ботев в Пловдив

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки