Президентът на Спортист отговори на Малеш

В последното си изказване Мицански почти изцяло се концентрира върху действията на реферите и нарича асистентите "стажант-съдии"

Президентът на Спортист отговори на Малеш

Президентът на ПФК Спортист (Своге) Христо Димитров остана крайно разочарован от изказванията на старши треньора на Малеш (Микрево), че съдиите имат основна заслуга за успеха на свогенци с 2:1 в среща от 20-ия кръг в Западната Б група. В последното си изказване Мицански почти изцяло се концентрира върху действията на реферите и нарича асистентите "стажант-съдии". 

Христо Димитров пък чрез БТА отговори на обвиненията и заяви, че Спортист е трябвало да спечели минимум с пет гола разлика, а не едва с 2:1.

"Първо искам да поздравя футболистите на Малеш за себераздаването и голямото желание, с което играха в мача със Спортист (Своге). Убеден съм, че ако играят така във всеки мач, ще запазят мястото си в "Б" група. Пожелавам им го от все сърце. Относно обвиненията на техния треньор - Микревският Моуриньо, че съдиите са помагали на Спортист, ще отговоря, че Спортист (Своге) никога не е имал съдийска подкрепа. Напротив! И нас ни порязаха в Гоце Делчев и същият съдия, който опорочи мача там, сега направи същото и на мача във Видин между Бдин и Академик. 

Знам, че ви боли г-н Моуриньо, но вината е наша. Трябваше да ви вкараме 5 гола, та да не пищите като вдовица... Защото когато Бдин ви биеше като сватбарски тъпан с лекота, тогава не плакахте. И всичко беше нормално. Тогава правихте дузпи с лека ръка, а сега ви е криво, че ви победихме с футбол. Не настройвайте съдии и отбори против Спортист, г-н Моуриньо, гледайте си вашия отбор. Защото наистина имате добър отбор и ако играете с такъв хъс, както срещу нас, ще запазите мястото си в професионалния футбол. Което наистина от сърце ви го пожелавам. Успех, г-н Мицански, и не прекалявайте с витамините преди мачовете със Спортист, приятелю!

С най-голямо уважение към Малеш - Христо Димитров, президент на ПФК Спортист (Своге)".

Спортист в момента заема 2-о място в класирането на Западната Б група с 41 точки, на 3 след лидера Пирин (Гоце Делчев) и с три пред Бдин (Видин), който е веднага след тях.

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки