Йовов: Твърде рано е да правим сравнения между Илиев и предишните треньори (видео)

"Слуховете за уреждане на мача със Спортинг Лисабон ме обиждат", сподели играещият помощник-треньор на Левски

Йовов: Твърде рано е да правим сравнения между Илиев и предишните треньори (видео)

Играещият помощник-треньор на Левски Христо Йовов сподели, че е твърде рано да се дават оценки на Илиан Илиев като наставник на "сините" поради твърде ранния период на подготовката, предаде репортер на Novsport.com

 

"Всичко е перфектно, като изключим, че може би е малко по-топло. От някои от новите играчи имам преки впечатления, други са ми познати само по име. Щом са Левски, значи притежават качества. Тяхната цел е да вдигнат нивото на отбора. Започваме подготовката с изцяло нов треньорски екип, който има нови идеи и виждания. За момента обаче сме на етап физическа подготовка и изводи не могат да се правят.", заяви Йовов в Правец.

 
"Твърде рано е да правим каквито и да е сравнения между Илиев и предишните треньори на Левски. Все пак сме в началото на подготовката си и все още не е имало изисквания спрямо когото и да е било от нас. Постепенно ще се прояви и стилът на новия екип. На този етап се чувствам здравословно добре. В момента, в който треньорите усетят, че не съм на необходимото ниво, няма проблем да ми го кажат в очите."
 
"Със съгласието на Илиан Илиев имам позволението да присъствам на разговорите с помощниците му. По-голяма част от работата ми ще бъде на терена, когато имам време ще отделям внимание и на треньорския занаят. Радвам се, че ще черпя знания“, допълни ветеранът на "сините".
 
 
„Най-важното, което научих през годините, е, че в УЕФА трябва да се концентрираме мач за мач. Целта ни е да играем по-добре от мач на мач и ако успее, да влезем в групите на Лига Европа. Знаем каква е разликата между това да сме до Коледа в евротурнирите и това да сложим край на одисеята си на Стария континент още през лятото. Имаше закачка с Прохазка, разбира се. Казахме му, че дължи 2 млн.евро на клуба и ще му бъдат удържани от ръководството. Ако вкара отбора в Лига Европа, можем да смятаме, че всичко е изчистено“.
 
„Мен лично ме обиждат думите за уреждане на мача със Спортинг Лисабон. Ако някой има някакви данни и информация, нека тогава сезира прокуратурата. Доколкото разбирам и чувам, при децата също има съмнения за манипулиране на дадени срещи. Това не е никак хубаво и съответните органи трябва да обърнат внимание на тези сигнали“.
 
„За мен този случай има предистория. Всичко е свързано. Не може някой да дойде и да ти каже или продаваш мача, или те пребивам. Не искам да влизам в детайли, тъй като не съм добре познат. Това е страшно нещо, което вреди на футбола“, завърши Христо Йовов.
Костов: Много тегаво се работи в Левски

Треньорът на "сините" бе много доволен от успеха над Локо (Пловдив)

Цунами: Остана ни да играем за честта на Левски

Капитанът на "сините" отбеляза първото попадение срещу Локо (Пловдив)

Митков: За Левски е задължително да играе в Европа

Младият халф на "сините" изигра силен мач срещу Локо (Пловдив)

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Алекс Колев призна за Левски

Нападателят все по-близо до "Герена"

Черно море без двама титуляри срещу Левски

Капитанът Димов се завръща в групата на „моряците“

Извънредно: Левски има нов треньор

Вижте кой ще води „сините“ след Костов

Сираков обяви стъпките на Левски за нов стадион

Това е неизбежен процес, обяви собственикът на "сините"

Премии в Левски за Европа

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки