Футболист на проби донесе победа на Нефтохимик срещу Видима

Отборът на Нефтохимик победи Видима с 1:0 в контролен мач игран на стадиона в Севлиево. Попадението за нафтата отбеляза Андреас Васев, който е на проби в отбора на "шейховете"

Футболист на проби донесе победа на Нефтохимик срещу Видима

Отборът на Нефтохимик победи Видима с 1:0 в контролен мач игран на стадиона в Севлиево. Попадението за нафтата отбеляза Андреас Васев, който е на проби в отбора на "шейховете".

Гостите от Бургас имаха  лек превес през първото полувреме и отправиха няколко опасни удара към вратата на домакините. В 25-ата минута след пробив отдясно Лефтеров центрира и Живко Петков отбелязва редовен гол, но реферът на срещата видя засада и отмени  попадението.

През второто полувреме на вратата на нафтата застана Цветан Димитров, който също е на проби в отбора. Нефтохимик стоеше добре на терена и през това полувреме, като създаде няколко сериозни опасности пред вратата на домакините. В 67а-та минута Емануил Манев проби по крилото и подаде към току що влезлия в игра Андреас Васев, който откри резултата. До края отборите си размениха по две добри възможности за промяна в резултата, но до нови попадения не се стигна. 

Последователен в своите коментари, след мача старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов отбеляза, че работата по отстраняването на слабостите в отбора ще продължи. Той не отличи никого в срещата, но изтъкна, че домакините са предложили повече битка по терена и са играли по-агресивно, което треньорът желае да вижда по-често и от своите футболисти, които са наблегнали на по-техничния футбол.

„В „Б” група обаче трябва агресия и повече физическа сила в играта, върху която треньорския щаб ще акцентува до края на подготовката” завърши треньорът на "шейховете".

Съставът на Нефтохимик: Стойчев /46' Димитров/, Лефтеров /60' Иванов/, Молдованов /60' Патев/, Хашев, Димов /60' Лемперов/, Желев / 55' Георгиев/, Божинов /70' Калоянов/, Благов /65' Васев/, Андонов /70' Бахъров/, Петков, Манев /70' Колев/.

Във вторник отборът ще тренира веднъж и ще направи възстановяване, а следобед играчите ще получат почивка. В сряда е последната контрола за нафтата на лагера в Трявна, когато отборът ще се срещне с тима на Етър. Мачът ще се играе в Дряново, а предварително обявеният начален час на срещата е 18:00 часа. Има вероятност обаче той да бъде променен за по-късно, както бе с Видима, поради горещото време в региона.

Веднага след това отборът се прибира в Бургас, където ще продължи подготовката си за първенството.

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки