Гонзо: Имаше скованост през цялото време

Не можахме да се ориентираме отдясно, където игра Живко Атанасов

Гонзо: Имаше скованост през цялото време
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов посочи причините, довели до загубата на „моряците” от Лудогорец с 0:2 в Разград.
 
„Не стояхме добре, определено. Лудогорец ни  превъзхождахме в скоростта, не успяхме да противодействаме. Имаше скованост през цялото време в играчите, което не е присъщо, но нормално - Лудогорец е силен отбор. Играят бързо, дублират фланга, ние отдясно, където игра Живко Атанасов, не успяхме да се ориентираме, той не е типичният бек, но заради наказанието на Сашо Александров той ни беше единствената опция, така че там изпитвахме най-големи проблеми”, заяви Гонзо пред Би Би Ти веднага след мача.
 
За първия гол на домакините той коментира: „Това, което видях от скамейката, че има избутване на Александър Александров, който се удари в гредата. Ще го гледам на запис, но за мен беше фаул. Но не е важното това. Лудогорец изпусна доста ситуации, в които не успяхме да противодействаме – нито позиционно, нито при скоростта.”
 
„Много далеч сме от визията, която искам да имаме, особено това, което гледахме - много далеч”, завърши бившият треньор на Левски. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки