Стойчо Стоилов изгонил Фераресо от Литекс

Стойчо Стоилов, главният мениджър на „Литекс", се оказва човекът, на когото Диего Фераресо от пловдив­ския „Локо" посвети гола си за 2:2 в Ловеч

Стойчо Стоилов изгонил Фераресо от Литекс

Стойчо Стоилов, главният мениджър на „Литекс", се оказва човекът, на когото Диего Фераресо от пловдив­ския „Локо" посвети гола си за 2:2 в Ловеч. Бразилският халф очаква за 21-вия си рожден ден на 21 май да по­лучи като подарък български паспорт. 

 
Диего призна: „Към „Литекс" и неговия собстве­ник Гриша Ганчев пазя най-добри чувства! Но там има човек, заради когото толкова много исках да вкарам гол срещу първия си отбор в България. Казва се Стойчо Стоилов. Досега не исках да му споменавам името, защото съм още много млад и се страхувам то­зи човек да не навреди на бъдещата ми кариера. Но пък не искам да се смята, че лошият е бил Ангел Червенков, тогаваш­ният треньор на „Литекс"..."
 
Бразилецът вече не съжа­лява, че през лятото на 2012 г. се е разминал с трансфер в „Ботев" (Пд) и в момента е в „Локо". Фераресо е катего­ричен: „Лаута" е за мен като втори дом. Не изпитвам лоши чувства към никого в „Ботев", въпреки че през миналото лято се оказах излишен за­ради квотата за трима чуж­денци извън от Европейския съюз. Там имам много добри приятели начело с Тодор Неделев, а в свободното си вре­ме почти постоянно сме заедно със сънародниците ми от тима на „канарчетата" -Вандер и Артур. Радвам се за тях, че имат възможност да работят с такъв добър спе­циалист като Станимир Стоилов. Той бе първият треньор, които ми даде шанс за изява в първия отбор на „Ли­текс"..."
 
Диего отскоро е сгоден за красивата си сънародничка Катерини, която пристигна в Пловдив навръх Свети Ва­лентин -14 февруари. „Много се обичаме, но за сватба още не мислим - усмихва се бра­зилецът. - В събота Катерини заминава за Лондон, където няколко месеца ще учи ан­глийски и ще работи. И при всяка възможност ще идва при мен в Пловдив. Все пак Англия е доста по-близко от Бразилия, само на три часа път със самолет."
Литекс се справи със Спартак (Плевен) на стадиона в Ловеч

"Оранжевите" спечелиха с 3:1

Официално: Берое и Янтра с най-солени глоби от БФС

Вижте всички решения на Дисципа

ОБЗОР: Хебър зарадва с победа Ники Митов в мач №100 на специалиста и поведе във Втора лига

Миньор взе само точка в Разград, вижте всички резултати от днешните мачове

ОБЗОР: Етър превзе върха във Втора лига с гол в 93-ата минута

Спартак (Варна) се възползва от грешките на Миньор и Хебър, вижте всички резултати, голмайстори и класиране

ЦСКА победи Литекс в контрола, Бисмарк се завърна с два гола

Мухар и Вилдсхуд също се разписаха за "червените"

Сензациите в пресата: Пардю е направил лятната селекция в ЦСКА

Ето най-интересните заглавия от днешния спортен печат

ЦСКА уреди контрола с Литекс

„Червените“ поздравиха Валентин Антов за рождения му ден

Трима се връщат в строя на Янтра за Литекс

Сашо Ангелов определи групата за мача, двама са аут

ОФИЦИАЛНО: Съобщиха кога ще е най-старото столично дерби

Вижте датите и часовете на мачовете Славия – Левски и ЦСКА – ЦСКА 1948, както и програмата за следващия кръг във Втора лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки