Без нови имена в Локо (Пд) на лагера в Испания, обяви Сашо Станков

Треньорът на Локомотив се присъедини към отбора на летище София и поиска само централен защитник и халф през януари

Без нови имена в Локо (Пд) на лагера в Испания, обяви Сашо Станков
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков се присъедини към своя отбор на летище София при заминаването за Испания на лагер.

„Днес пътуваме през Мадрид за Канарските острови. Радвам се, че ще играем с отбори като ПСВ", каза той, цитиран от "Дарик". Това бе планирано преди Нова година. Футболистите имаха програми, които съм убеден, че са спазвали. След първата тренировка моите помощници ми казаха, че на 90% от футболистите са спазвали зададените им програми. Аз съм на мнение, че ние не сме почивали кой знае колко дълго време и футболистите не могат да излязат от форма за толкова кратко време. Не всеки ден имаме възможност да играем в такъв турнир, с такива противници. Аз искам да играем със силни отбори. Това е добре и за самочувствието на нашите футболисти. Мачовете, които ще изиграем, са от голяма полза за нашия отбор.”

Сашо Станков заяви, че в отбора няма да идват нови играчи на първия лагер, но неговото желание е през янаури да бъде привлечени централен защитник и халф.

„Групата, която заминава за Канарските острови, са футболистите, които взеха участие през есента в мачовете от първенството“, сподели Станков. „Няма нови хора, които да пътуват днес. Това са основното ядро от футболисти, които играха през миналата година. Отдавна бе планувано това участие и бяха заявени футболистите, които ще участват. Нови имена няма да има на първия лагер в Испания. Пътуваме на две групи, защото имаше голям проблем с набирането на билетите. Едната група пътува днес, а другата - утре. На 9-и играем първия ни мач срещу ПСВ Айндховен. Ние не сме отбор, който прави на полусезон по 6-7 трансфера. Аз не ги разбирам по този начин нещата. Нямаме и кой знае какви възможности да сменяме по 7–8 футболисти. Разчитам на хората от миналата година, плюс 1-2 попълнения млади, български футболисти. Най-много и един чужденец, което не е сигурно. Преди Нова година поисках централен защитник и един халф.”

През новата година няма нова голяма цел пред Локомотив Пд, въпреки че влизането в топ 7 на А група бе постигнато. Станков обаче заяви, че „апетитът идва с яденето”.
 

„Не бързаме да сменяме целите. Аз съм човек, който иска да си свършим докрай работата. Да сме свършили и на теория работата, която сме си поставили за изпълнение – влизането сред първите седем. След това вече може да сменим целите, защото апетитът идва с яденето. Има много оферти към наши футболисти, но не се разделяме с някой на всяка цена.” 

Локо (Пловдив) с интерес към вратаря на сензацията Марек Константин Костадинов

Стражът изпраща брилянтен сезон зад себе си

Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Локо (Пловдив) остава без Евандро за мача във Варна

Вижте и цялата група на "смърфовете"

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки