Фюри: Исус ме вдигна след втория нокдаун

Ясно защо Джошуа избяга от Уайлдър, каза още Тайсън

Фюри: Исус ме вдигна след втория нокдаун
Линейният шампион в тежка категория Тайсън Фюри призна, че не знае как така се е изправил на краката си след втория нокдаун в последния рунд срещу Дионтей Уайлдър във вълнуващия им двубой в Лос Анджелис.
 
Единствено противоречивото съдийско решение да бъде присъдено равенство би могло да хвърли сянка върху отличното представление и на двамата бойци.
 
"Как се изправяш след нокдаун? Не знам. Единственото обяснение е, че Исус Христос ме вдигна на крака в този момент. Изобщо не знам дали съм бил в безсъзнание, не знам какво се случи. Но, хей, аз съм линейният шампион и то не е за нищо! Линейните шампиони се изправят и продължават да се борят. Аз съм единственият линеен шампион, който се представя толкова добре след такова отсъствие, всички останали са били ужасно зле”, заяви след битката Тайсън. 
 
„Няма да стоя пред вас и да се оплаквам като бебе, но мисля, че спечелих битката. Феновете ще преценят, но няма и да омаловажавам постигнатото от Уайлдър, защото той е достоен шампион. Уважавам го много, видяхте го след последния гонг. Няма да се оплаквам, защото и двамата се постарахме много и дадохме всичко от себе си и се надявам феновете да са се насладили също толкова много. 
 
 
Разбирам защо Джошуа отказа да се бие с Уайлдър, той не иска да бъде около тази дясна ръка. Разбирам го, защото я усетих тази вечер. Уайлдър има динамити в ръцете си, а и аз не съм особено лесен за удряне, а той го направи няколко пъти. Джошуа не може да се движи като мен и ще получи дясна ръка в лицето си. Уайлдър е страхотен боец и смятам, че е най-силно удрящият в историята на тежката категория”, допълни Фюри.
 
„Малко хора вярваха в мен, че мога да се представя по този начин. Не ми се ще да се оплаквам като малко дете, защото това е минало и няма губещи. Имахме много да губим и двамата и заложихме всичко на карта, така че няма губещи и няма да се оплаквам - много по-лоши неща се случват в живота", завърши Фюри и за край на пресконференцията си изпя песента "American Pie" на Дон Маклийн.

 

Рами Киуан осигури 11-и медал за България от ЕП по бокс

Националът ни се справи с поляк и се класира за полуфиналите в Белград

Отлично: България с 10 медала от Европейското по бокс

Ясен Радев и Радослав Росенов увеличиха броя на отличията в Белград

Още 2 медала за България от ЕП по бокс

Ергюнал Себахтин и Хавиер Ибанес с категорични победи в Белград

Пети медал за България от Европейското по бокс

Аслъхан Мехмедова осигури перфектния завършек на деня

Светлана Каменова и Венелина Поптолева с медали от Европейското по бокс

Станимира Петрова не се качи на ринга

Нови 2 медала за България от Европейското по бокс в Белград

Осигуриха ги Севда Асенова и Златислава Чуканова

Още един четвъртфинал за България на Европейското по бокс

Хавиер Ибаниес без проблеми срещу грък в Белград

Бойните звезди на SENSHI 21 преминаха успешно официалния кантар преди галавечерта

Варна ще бъде свидетел на 14 титанични двубои със сътезатели от 17 държави

Европейското по бокс в Белград започна с български победи

Един успех дели Рами Киуан от медал, Радослав Росенов с летящ старт

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки