ПСЖ ще изръси над 200 милиона евро за селекция

Отборът търси централен нападател и флангови футболист

ПСЖ ще изръси над 200 милиона евро за селекция

Шефовете на Пари Сен Жермен са приготвили над 200 милиона евро за привличането на централен нападател и флангови футболист, съобщава френското издание “Льо Паризиен”. Парижани все още не са привлекли нито едно ново попълнение след отварянето на трансферния прозорец, но се очаква до дни да бъде завършена сделката за Люка Ернандес от Байерн (Мюнхен).

“Льо Паризиен” и “Марка” обаче твърдят, че именно за обновяване на атаката на тима ще бъдат вложени най-много средства, след като те французите бяха напуснати от Лионел Меси, а бъдещето на Килиан Мбапе сякаш става все по-неясно. Като основен приоритет за подсилване са набелязани двама португалски играчи - Бернардо Силва и Жоао Феликс.

Халфът на Манчестър Сити може да се подвизава на няколко позиции, а вече повече от година е свързван с напускане на “Етихад”. Първоначално той беше свързван много активно с трансфер в Барселона, но това изглежда все по-малко вероятно поради финансовите проблеми на каталунците. Джосеп Гуардиола пък е известен с това, че никога не задържа играчи, които искат да напуснат и вероятно ще се съгласи да пусне играча. Все още не е ясно каква сума ще пожелаят за него от английския шампион, но той е оценяван на около 80 милиона евро.

Жоао Феликс пък от доста време не успява да оправдае големите очаквания към себе си след многомилионния трансфер от Бенфика в Атлетико Мадрид. Той прекара последните шест месеца под наем в Челси, където започна добре, но впоследствие отново сякаш позагуби от своя блясък и лондончани отказаха да го откупят. Феликс е в конфликт с Диего Симеоне и иска да напусне, а мадридчани биха го продали, но в пресата в Испания твърдят, че няма да се съгласят на сума под 80 милиона евро.

От ПСЖ бяха свързвани и с други офанзивни играчи в последните месеци като Хари Кейн, Рандал Коло Муани, Виктор Осимен и Маркъс Рашфорд, но парижани поне за момента не са предприели стъпки за подобни сделки.

Претендент за "Гол на сезона" прати Челси в Европа

"Сините" спасиха сезона с квота за европейските клубни турнири

Клоп спусна завесата си в Ливърпул с 2:0 над Уулвс

Германецът си взе "сбогом" с Анфийлд по подобаващ начин

Аталанта със сигурност ще откупи Де Кетеларе

Белгиецът игра под наем от Милан през този сезон

Бесният Алегри ще съди Ювентус?

Специалистът беше уволнен два кръга преди края на сезона в Серия А

Огромна драма: Удинезе запази шансове за спасение с дузпа в 104-та минута

Емполи беше на секунди от изплуване над опасната зона

Луис Енрике за драмите около Шави: Не знам какво се случва

Треньорът на ПСЖ не пожела да коментира слуховете около Барселона

Пиоли: Някои се държат така, сякаш второто място е провал

Треньорът на Милан се опита да се защити срещу критиките от феновете

Каляри остава в Серия А (ВИДЕО)

След победа над Сасуоло

Компани: Бърнли е готов за бързо завръщане в елита

„Нещата не са толкова сложни, колкото бяха в първата ми година“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки