Байерн унижи Дармщат с 8:0 за едно полувреме в мач с три червени картона (ВИДЕО)

Хари Кейн записа хеттрик за баварците, всичките попадения панадха след почивката

Байерн унижи Дармщат с 8:0 за едно полувреме в мач с три червени картона (ВИДЕО)

Байерн Мюнхен разгроми Дармщат със 8:0 на „Алианц Арена“ в мач от деветия кръг на Бундеслигата. Баварците останаха с човек по-малко още в 4-ата минута, но до края на първото полувреме срещата играха 10 на 9 души, тъй като Клаус Гясула и Матей Мъглица бяха изгонени от състава на „лилиите“. През второто полувреме последва дъжд от голове, като Хари Кейн заби хеттрик, Лерой Сане и Джамал Мусиала вкараха до два и един гол добави Томас Мюлер.

След този успех Байерн Мюнхен оглави временното класиране в Бундеслигата с актив от 23 точки, докато Дармщат остава на 14-а позиция със 7 пункта.

В 4-ата минута на двубоя Байерн Мюнхен остана с човек по-малко на терена, след като Йозуа Кимих повали Марвин Мелем, който излизаше очи в очи с Мануел Нойер.

Дармщат също остана с 10 души на терена в 21-ата минута, когато Клаус Гясула видя червения цвят на картона, след като албанецът спря чиста голова възможност за Байерн Мюнхен чрез нарушение.

„Лилиите“ останаха с девет души на терена в 41-ата минута, когато Матей Мъглица влезе в краката на Хари Кейн, който излизаше сам срещу Марсел Шуен.

В първата минута на добавеното време на първото полувреме Лерой Сане прати топката във вратата на Дармщат, но след преразглеждане на ситуацията с ВАР, голът му не бе зачетен заради игра с ръка.

Баварците започнаха изключително силно първото полувреме, като в 51-ата минута Джамал Мусиала пусна за Нусаир Мазрауи, който центрира успоредно на голлинията, а в наказателното поле на Дармщат Хари Кейн засече топката в мрежат.

Пет минути по-късно Конрад Лаймер напредна по крайната линия и сви топката за Лерой Сане, който бе забравен от защитниците на „лилиите“ и крилото опъна мрежата с удар от близко разстояние.

В 60-ата минута Байерн Мюнхен достигна до трети гол, след като Хари Кейн чукна топката за Джамал Мусиала, който с удар от границата на наказателното поле прати топката неспасяемо в долния десен ъгъл на вратата на Шуен.

Четири минути по-късно резултатът стана 4:0. Кингсли Коман навлезе през средата с дрибъл и отклони за Лерой Сане, който стреля от средна дистанция с левия си крак в горния десен ъгъл, за да вкара второто си попадение в срещата.

Байерн Мюнхен отне топката в своята половина, а Томас Мюлер комбинира с Хари Кейн. Английският нападател вкара гол-шедьовър, след като прехвърли стража на Дармщат с фантастичен изстрел от собствената си половина в 69-ата минута.

Две минути по-късно Байерн стигна и до шести гол. Нусаир Мазрауи напредна по дясното крило и центрира по земя за Томас Мюлер, който стреля от близко разстояние, за да прати топката с лекота в мрежата.

Мюлер на свой ред асистира за Мусиала, който не срещна трудност да вкара седмия гол за своя тим в 76-ата минута.

Две минути преди изтичането на редовното време Лерой Сане прокара топката за Хари Кейн, който изгуби баланс, но все пак съумя да прати топката към вратата, ознаменувайки своя хеттрик в мача.

Оливие Жиру обяви официално, че напуска Милан

Французинът си тръгва в посока МЛС

Отремонтираха козирката на Олд Трафорд след пороя

След мача с Арсенал стадионът протече сериозно

Определиха съдиите за финалите в ШЛ и Лига Европа

Словенци ще свирят битката между Реал Мадрид и Борусия Дортмунд

Пиер-Емерик Обамеянг с приз във Франция

Нападателят спечели наградата „Марк-Вивиен Фое“ за най-добър африканец в Лига 1

Виртц на линия за финалите в Лига Европа и Купата на Германия

Това заяви треньорът на Леверкузен

Байерн се раздели с нападател и защитник

Баварците отегчени от дългото търсене на нов треньор

Луис Енрике: Мбапе е перфектен

"За мен беше чест да съм треньор на Килиан", заяви Лучо

Пеп хвали Гвардиол, иска победа над Тотнъм

„Трябва да спечелим, за да сме шампиони“

Шаби Алонсо: Искаме да останем непобедени в Бундеслигата

„Това не се е случвало досега“, посочи треньорът на Леверкузен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки