В Гоце Делчев избират най-добър футболист за 2011-та година

От няколко дни бивши и настоящи треньори, ветерани на Пирин (ГД), както и хора, свързани с футбола в града, имат възможност да гласуват и определят победителя в класацията за най-добър футболист на местния тим за 2011-та година

В Гоце Делчев избират най-добър футболист за 2011-та година

От няколко дни бивши и настоящи треньори, ветерани на Пирин (ГД), както и хора, свързани с футбола в града, имат възможност да гласуват и определят победителя в класацията за най-добър футболист на местния тим за 2011-та година.

Миналата година номер 1 на Пирин (ГД) бе избран от феновете по фейсбук и това беше капитанът на тима Марио Близнаков, който сега играе за Бдин (Видин). Победителите ще бъдат наградени на специална церемония на 29-ти декември (четвъртък) от 18 часа, в ресторант –енотека „Ува Нестум” лично от кмета Владимир Москов. Номиниран беше целият отбор на Пирин (ГД), но с индивидуални призове ще си тръгнат 7 от тях. Макар да се знае, кой оглавява класацията, името му се пази ревностно от организаторите, за да не се обезмисли самото награждаване и да се запази интригата до последно.

Пирин (ГД) за първи път в историята си ще зимува на първото място в Западната "Б" група с актив от 31 точки. Отборът направи впечатляваща серия от 13 мача без загуба и допусна само едно поражение в първия кръг срещу Академик. 

Освен класацията за най-добър футболист, са предвидени и други награди за най-добър и прогресиращ млад играч, както и награда за феърплей. Със сигурност с приз от събитието ще си тръгне и наставникът на тима Яков Папарков.

Изпълнителният директор на неврокопчани Иван Близнаков призна, че заедно с хората, които избират най-добрия фитболист на Гоце Делчев обмислят да връчат и няколко шеговите награди. В момента отборът е в активна почивка и възобновява занимания за втория полусезон на 9 януари. След напускането на капитана Ангел Маджиров, настъпи затишие и по отношение на селекцията.

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

В Марек не мислят за Efbet Лига

В момента стадионът на отбора не предлага нужните условия за елитен футбол

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки