ДЮШ на Берое получи екипировка като дарение

В най-скоро време възпитаниците на Берое ще получат от новата екипировка на Uhlsport, с която вече се облича и мъжкия тим

ДЮШ на Берое получи екипировка като дарение

Днес от 11 часа на стадион Берое детско-юношеската школа на Берое получи като дарение от ДЗЗД "Берое 1916" 170 комплекта шапки и ръкавици. Участващите в първенствата юноши от школата на тима ще получат дарението, което ще бъде част от новата екипировка на школата. В най-скоро време възпитаниците на Берое ще получат от новата екипировка на Uhlsport, с която вече се облича и мъжкия тим. На дарението присъстваха Богдан Богданов, който е управител на сдружението, директорът на ДЮШ Стелиян Попчев, треньорите Господин Мирчев, Kоста Костов, Владислав Януш, Сидер Димитров и Венелин Сивриев, както и футболисти от школата.


Събраните средства от 1700 лв. са част от партньорските продукти с марката Берое, които ДЗЗД "Берое 1916" сключва в партньорство с клуба. Притежателите на карти "Приятели на Берое" към бензиностанции Еко, Уника и супермаркети CBA генерират с използването им в съответните търговски обекти партньорска печалба за сдружението, като сумата след това се влага в помощ на Берое.


"Искам да благодаря на хората, които използват продуктите на Берое. Става въпрос за картите на бензиностанции Еко, картите Уника и картите CBA в партньорство с магазините. Идеята беше да се събират пари в партньорството с тези фирми, те да намират повече клиенти, фенове на Берое да дават процент от печалбата си за клуба. Това надявам се е само началото на едно дълго сътрудничество. Надявам се занапред да влизат доста повече пари и да правим повече дарения. Благодаря на всички, които са използвали картите за Берое и от тук нататък мисля да се захващаме за още по-сериозна работа. В следващата тема какво имам предвид. В Стара Загора ще има много билбордове, с което да се активизират феновете на Берое да ползват продуктите", каза Богдан Богданов, управител на фирмата ДЗЗД "Берое 1916", която движи партньорските програми свързани с Берое.


Директорът на школата на Берое Стелиян Попчев заяви: "Доволни сме. Това е едно добро начало. Надявам се да продължим по същия начин и занапред. Това е за децата. Важното е те да са щастливи и доволни. Подготовката върви нормално с изключение на последната седмица заради климатичните условия, но това не зависи от нас. Надяваме се да се позатопли времето. Времето ще покаже дали сме направили правилния избор."


Богдан Богданов внесе в последствие важно уточнение: "Публично ще се обявява колко пари са събрани с феновете на Берое. Ще има отчетност, за да знаят хората къде отиват парите събрани с тяхна помощ. Ще има и подписани договори с още партньори. Не искам още да издавам кои, но съвсем скоро ще започнем да събираме повече пари, с които да помагаме на клуба и школата."

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки