Националите по ММА се събраха в Бургас, звезднотото ръководство на М1- Глобъл идва у нас

Тази сутрин, 16.03 националният отбор по ММА се събра в Бургас за подготвителен лагер, който ще продължи до началото на първата по рода си у нас Гала вечер по М1 на 28 март. Разширеният състав бе настанен в хотел „Престиж”, а първа тренировка ще направи от 19:30ч в Спортен и здравен център „Аякс”-Бургас

Националите по ММА се събраха в Бургас, звезднотото ръководство на М1- Глобъл идва у нас

Тази сутрин, 16.03 националният отбор по ММА се събра в Бургас за подготвителен лагер, който ще продължи до началото на първата по рода си у нас Гала вечер по М1 на 28 март. Разширеният състав бе настанен в хотел „Престиж”, а първа тренировка ще направи от 19:30ч в Спортен и здравен център „Аякс”-Бургас.

Два дни преди официалната Гала, втори кръг от престижния боен турнир, в Бургас ще пристигнат редица знаменитости. Ръководството на международната лига М1 – Глобъл ще пристигне у нас с пълния си блясък начело с президента Вадим Финкелщайн. Руснакът е известен повече с това че е личен мениджър на Фьодор Емилианенко както и парньорството си с Доналд Тръмп. Президентът на Микс-файт лигата Вадим Финкелщайн е близък приятел с президента Путин и със личности като Роман Абрамович, както и сенатори и политици от различни старни. С него край морето ще долетят Апи Ефелд и Патрик де Уит, както и редица имена от ръководството на М1-Глобъл. По всяка вероятност сред публиката в бургаската зала „Младост” ще бъде и шампинът Андрей Арловски, който в момента е в страната ни за да снима поредния филм. Въпреки натоварената си лична проглама с Арловски от снимачната площадка към Бургас ще потегли и Майк Пейл – боц от UFC и Affliction, както и треньор в залата на изключително колоритния Ранди Котюр.

Междувременно с прессъобщение до всички медии в Амстердам бе направена презентация на страната ни, на град Бургас и българския национален ММА отбор, който ще приеме втори кръг от веригата М1. Прессъобщението е озаглавено: „Бившата звезда Херберт Гудман-Шепотът се завръща на ринга, води екипа на Северна Америка за следващото предизвикателство на М1 в България”. Освен биографични данни на 31-годишния бивш халф на националната футболна лига Херберт Гудман – Шепотът, в съобщението се казва още, че мачът на 28 март между българската звезда и бивш олимпиец Йордан Радев и бивш играч в NFL Гудман ще бъде изключително интригуващ. Както у нас, така и в Холандия бе направен кратък обзор на съперниковия тим.

Ето част от текста:
 
”В лицето на Радев, Гудман ще срещне боец с UFC опит, което ще му предложи най-сериозното предизвикателство за кариерата му до сега. Все пак той няма да бъде сам а ще има подкрепата на съотборниците си от отбора на Сев.Америка..
В лека категория Ренато Миглиакио ще срещне носителя на шампионския колан Янко Янев. Миглиакио вярва че такова предизвикателство ще му помогне да събере сили и концентрация за са получи своето признание.

"Това е добра възможност да покажа уменията си в това уникално събитие", каза той. "Много се вълнувам, знам че много хора искат да бъдат на моето място сега."

В полусредна категория 24 –годишния Стив Карл ще срщне Иван Иванов, съперник от класа.

" Малко съм нервен като знам, че всички ще подкрепят опонента ми, но това също е и голямо препядствие към което ще мога да се връщам и да казвам че съм преминал " каза Карл.

Преодоляване на препятствията не е нищо ново за Карл, който получи възможност да покаже блясък в M-1 само две години след като лекарите му казаха че това е краят на кариерата му като спортист след сериозна травма на главата след катастрофа.
 
Бивщият участник в СЕС и тежка категория Чарлз Григсби ще срещне изключително техничен съперник – Атанас Джамбазов. При най-тежките на ринга ще се изправят звезата Веселин Божинов и Кадилака.
 
M-1 GLOBAL е една от водещите световни организации по ММА за последното десетилетие. Международни ММА звезди които са се били под знака на М-1 са Фьодор Емилианенко, Андрей Арловски, Александър Емилианенко, Keith Jardine, Aлистър Овереем, Yushin Okami, Бен Ротуейл, Майк Пул, Мелвин Меноф, Роман Зенстоф, Денис Канг, Мартин Кампман, Амар Сулоев и Халид Араб, и... това далеч не е целия списък.

Считано за световна купа по ММА М-1 Чалъндж има събития през цялата година, спонсорирани от партньора Affliction, което събира някой от най-добрите настоящи и бъдещи ММА бойци в света. Излъчвано в над 80 страни по целия свят, М-1 Чалъндж събира отбори съставени от 5 състезатели представящи страните си един срещу друг за спечелване на титлата шампион на М-1 Чалъндж. "M-1 Challenge Presented by Affliction" предоставя на професионалисти по ММА в целия свят възможността да изпитат техните умения да придобият ценен опит на международно ниво и да странат бъдещи звезди в спорта ММА. Състезателите които успяват на терена на М-1 Чалъндж ще получат възможността да се състезават в големи ММА събития организирани от М-1 Глобал и техните промотионални партньори като Affliction Entertainment.
Рами Киуан осигури 11-и медал за България от ЕП по бокс

Националът ни се справи с поляк и се класира за полуфиналите в Белград

Отлично: България с 10 медала от Европейското по бокс

Ясен Радев и Радослав Росенов увеличиха броя на отличията в Белград

Още 2 медала за България от ЕП по бокс

Ергюнал Себахтин и Хавиер Ибанес с категорични победи в Белград

Пети медал за България от Европейското по бокс

Аслъхан Мехмедова осигури перфектния завършек на деня

Светлана Каменова и Венелина Поптолева с медали от Европейското по бокс

Станимира Петрова не се качи на ринга

Нови 2 медала за България от Европейското по бокс в Белград

Осигуриха ги Севда Асенова и Златислава Чуканова

Още един четвъртфинал за България на Европейското по бокс

Хавиер Ибаниес без проблеми срещу грък в Белград

Бойните звезди на SENSHI 21 преминаха успешно официалния кантар преди галавечерта

Варна ще бъде свидетел на 14 титанични двубои със сътезатели от 17 държави

Европейското по бокс в Белград започна с български победи

Един успех дели Рами Киуан от медал, Радослав Росенов с летящ старт

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки