loader

Бащата на Тайсън Фюри: Единственият му вариант е Усик

"Казах на сина си да не си губи времето с други боксьори", заяви Джон

 Бащата на Тайсън Фюри, Джон иска да види битка между сина си и Александър Усик. В последните дни имаше голямо раздвижване в тежка категория. Усик успя да се справи с Антъни Джошуа и му взе титлите в тежка категория.

Фюри от своя страна пак нокаутира Дионтей Уайлдър и сложи точка на трилогията им. Сега е подходящ момент да видим битка за обединяване на поясите в тежка категория, но има един проблем. Джошуа активира клаузата за незабавен реванш с Усик и отново ще трябва да чакаме.

В последните години тези клаузи доста бавят развитието в тежка категория. Главната цел, която е да има безспорен шампион се неглижира. Джон не знае какво следва за Тайсън, но му е дал съвет, който е следният:

"Казах на сина си дори да не си губи времето за други боксьори. Що се отнася до мен, то аз смятам, че Тайсън трябва да поиска бой с Усик. Трябва да бъде срещу Александър и никой друг.

 

 

Останалите не ме притесняват, защото те не са наравно с Тайсън. Той дори няма да може да намери мотивация за битки срещу други боксьори."

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки